Norii de tip Glory

  Norii „Morning Glory” apar pe cer sub formă de rulouri şi pot fi observaţi pe ţărmul nordic al Australiei, deasupra Germaniei, Americii Centrale, Canalului Englez şi deasupra regiunii estice a Rusiei.
  Indiferent de denumire, norii reprezintă partea vizibilă a curentului de aer cald sau rece.

  Deși nu avem posibilitatea să-L vedem în mod direct pe Dumnezeu, Îl putem reflecta zilnic prin tot ceea ce facem, asemenea norilor.

  Mă rog pentru tine ca prin tot ceea ce vei face astăzi să-L reprezinți pe Dumnezeu la superlativ !

  Asemenea norilor „Morning Glory” ce se pot întinde pe o distanţă de 1.000 de kilometri şi uneori există câte şapte, opt şiruri consecutive, îți doresc ca și viața ta să fie un șir nesfârșit de experiențe cu Dumnezeu, multiplicate în viețile din cercul tău de influență: acasă, la școală și chiar în timpul liber cu prietenii.

  Deşi acest fenomen este studiat de mai bine de şaptezeci de ani, încă nu este pe deplin înţeles de specialiști.

  Poate că nici tu nu-i înțelegi, acum, pe deplin pe părinții tăi, dar pot să-ți spun un singur lucru: că nimeni nu te iubește mai mult decât ei și că sunt gata de orice sacrificiu, ca ție să-ți fie bine.

  “Copii, ascultați în Domnul de părinții voștri, căci este drept.” Efeseni 6:1.

  Iar ascultarea aduce după sine … Viața Veșnică !

  Ovidiu Pascu, Director Exploratori, Conferința Muntenia

  Norii de tip Glory - 2018. Deși nu avem posibilitatea să-L vedem în mod direct pe Dumnezeu, Îl putem reflecta zilnic prin tot ceea ce facem, asemenea norilor.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...