Batalia pentru mântuirea ta

  „În ajutorul Tău nădăjduiesc, Doamne!” Geneza 49:18

  Bătălia de la Marengo a avut loc pe 14 iunie 1800 în apropierea localității italiene Alessandria și a constituit bătălia cea mai importantă a Războiului celei de-a doua Coaliții. În ciuda succesului inițial al austriecilor, care reușiseră să învingă armata franceză până la începutul după-amiezii, sorții bătăliei s-au schimbat în mod dramatic, astfel că, până seara, francezii au câștigat o victorie decisivă. Atacul austriac a venit în momentul în care un mare detașament al armatei franceze era plecat în căutarea unei noi strategii de a ataca inamicul. Când au înțeles pericolul, francezii au chemat înapoi pe câmpul de luptă detașamentul plecat în recunoaștere, ceea ce a schimbat soarta luptei. Prețul plătit de francezi a fost moartea generalului care conducea detașamentul plecat în recunoaștere și care atunci când s-a întors înțelegând dificultatea armatei sale s-a pus în prima linie alături de soldați. Curajul lui a inspirat pe luptători să fie și ei plini de curaj și să lupte până la victoria finală.

  Dintre toate bătăliile decisive care s-au dat vreodată de departe cea mai importantă este bătălia care se dă pentru mântuirea ta. Zilnic au loc lupte în acest mare război. Pornește azi cu gândul că poți avea succes în această luptă numai cu ajutorul Marelui General, Isus Hristos. El a murit deja pentru tine și este gata să fie alături de tine în cele mai mici și neînsemnate lupte. Cere-I ajutorul. Vrăjmașul tău este unul foarte puternic. Nu te porni singur la luptă vei fi mereu învins. Ori de câte ori simți pericolul cere fără ezitare ajutorul Generalului. Cu el vei fi biruitor!

  Ruben Atomei, Director Exploratori, Conferința Moldova

  Batalia pentru mântuirea ta - 2018. „În ajutorul Tău nădăjduiesc, Doamne!" Geneza 49:18
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O cunoștință veșnică

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...