Briceagul multifuncțional

  Briceagul multifuncţional este un alt obiect care merită să fie pus în trusa de supravieţuire.
  Acest obiectul este o unealta nespecializata, dar bună la toate!

  Briceagul acesta a fost creat cu scopul de a oferi o serie de unelte funcționale de mare ajutor, dar care luate și cărate separat, ar cântări mult și ar ocupa mult spațiu.

  Încearcă să îți imaginezi cum este mersul printr-o zonă sălbatică și accidentată având asupra ta un cuțit, un clește tip patent, un fierăstrău, o forfecuță, o unealtă de găurit, un aparat de deschis conserve, o daltă, o șurubelniță, o pilă și lista poate continua. Ei bine, toate acestea și multe altele se pot găsi astfel într-un singur obiect.

  Evident, mini-fierăstrăul său nu va tăia niciodată precum unul standard, nici celelalte mini-unelte ascunse în mânerele voluminoase nu vor avea funcționalitatea obiectelor în mărime reală pe care le înlocuiesc, dar briceagul multifuncțional și-a dovedit de nenumărate ori utilitatea. Oricum, pentru soluții pe termen scurt, sau improvizații de moment, care însă ne pot salva din încurcături mari, acest obiect se califica pentru onoarea de a sta în rucsac-ul tău!

  Domnul Isus te poate ajuta în multe privințe ale vieții tale practice zilnice. Ia-L cu tine peste tot și cere-I sprijinul în orice împrejurare.

  Dumnezeu este sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. Psalmul 46:1

  Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

  Briceagul multifuncțional - 2018. Briceagul acesta a fost creat cu scopul de a oferi o serie de unelte funcționale de mare ajutor, dar care luate și cărate separat, ar cântări mult și ar ocupa mult spațiu.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  Publicate astăzi

  Trifoi cu patru foi

  Știind că nimic nu vine la întâmplare sau fără să aibă o sursă anume, fii cu o măsură de înțelepciune și de conștiență: mulțumește lui Dumnezeu pentru orice lucru bun primit, chiar dacă nu îți explici cum s-a întâmplat. Nu cădea în extrema cealaltă, a ghinionului. Așa cum norocul este un termen pentru ceva iluzoriu, la fel este și termenul de ghinion. Dar și în cazul unor sentimente negative și al senzației că primești numai lucruri rele, poți face ceva: roagă-te! Dumnezeu îl poate opri pe cel rău să te atingă cu darurile lui otrăvite. Dacă există un „noroc”, acela este Dumnezeul nostru.

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  A hatalommal kísért igehirdetés

  „Azokban a napokban pedig eljött Keresztelő János, aki prédikált Júdea pusztájában. És ezt mondta: Térjetek...