Briceagul multifuncțional

Briceagul multifuncţional este un alt obiect care merită să fie pus în trusa de supravieţuire.
Acest obiectul este o unealta nespecializata, dar bună la toate!

Briceagul acesta a fost creat cu scopul de a oferi o serie de unelte funcționale de mare ajutor, dar care luate și cărate separat, ar cântări mult și ar ocupa mult spațiu.

Încearcă să îți imaginezi cum este mersul printr-o zonă sălbatică și accidentată având asupra ta un cuțit, un clește tip patent, un fierăstrău, o forfecuță, o unealtă de găurit, un aparat de deschis conserve, o daltă, o șurubelniță, o pilă și lista poate continua. Ei bine, toate acestea și multe altele se pot găsi astfel într-un singur obiect.

Evident, mini-fierăstrăul său nu va tăia niciodată precum unul standard, nici celelalte mini-unelte ascunse în mânerele voluminoase nu vor avea funcționalitatea obiectelor în mărime reală pe care le înlocuiesc, dar briceagul multifuncțional și-a dovedit de nenumărate ori utilitatea. Oricum, pentru soluții pe termen scurt, sau improvizații de moment, care însă ne pot salva din încurcături mari, acest obiect se califica pentru onoarea de a sta în rucsac-ul tău!

Domnul Isus te poate ajuta în multe privințe ale vieții tale practice zilnice. Ia-L cu tine peste tot și cere-I sprijinul în orice împrejurare.

Dumnezeu este sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. Psalmul 46:1

Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video