Răspuns sigur

  “Ferice de omul care… își găsește plăcerea în Legea Domnului, și zi și noapte cugetă la Legea Lui!”(Psalmul 1:2)

  Ce faci în când îți este greu să îți aduni toate gândurile, sau atunci când ai mai multe întrebări decât răspunsuri? Ce faci atunci când viața se dovedește a fi dificilă și plină de provocări?

  Sfatul meu… caută-l pe Dumnezeu în Cuvântul Său. Ancorează-te în El zi de zi, iar El te va ajuta să îți aranjezi gândurile, să primești răspunsuri la întrebări, sau chiar să te facă mai răbdător pentru a putea spune: “Știi ceva, chiar dacă nu înțeleg răspunul la această întrebare, sunt sigur că într-o zi Dumnezeu îmi va răspunde”. Tot El va fi lângă tine atunci când poate vei trece “prin valea umbrei morții”. Și nu uita că tot Dumnezeu îți va umple viața de fericire.

  Mai ales fericirea de a-L cunoaște pe Dumnezeu tot mai mult.

  Îți doresc un Sabat plin de bucurie!

  Benjamin Stan, Director Exploratori, Uniunea de Conferinte din România

  Răspuns sigur - 2018. “Ferice de omul care… își găsește plăcerea în Legea Domnului, și zi și noapte cugetă la Legea Lui!”(Psalmul 1:2)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O cunoștință veșnică

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...