Încredere în Planul Său

„?????? ?? ??ț? ?âț? ?? î????? î? ??!” Psalmul 2:12up

Am putea trece foate ușor peste Psalmul 2 dacă nu ne-ar descrie atât de bine. În ce sens?

Ai făcut vreodată planuri fără să îl întrebi pe Dumnezeu? Mai mult, ai făcut cel puțin odată un anumit lucru cu bună știință că Dumnezeu nu ar fi deacord? Atunci ești și tu unul din împărații care se răscoală împotriva lui Dumnezeu sau unul din domnitorii care se sfătuiesc împotriva Domnului.

Nu e de mirare că Dumnezeu se amuză uneori când ne vede cum ne chinuim să facem anumite lucruri fără a apela deloc la El. Defapt cred că e un sentiment între amuzament și frustrare.

Cred că e cazul să încercăm să mai făurim noi planurile noastre, și să ne aliniem după planurile Sale. Până la urmă să știi că planurile Sale nu sunt rele. Chiar au un final fericit. Trebuie doar să te încrezi în El.

Fă azi un pas mai aproape de Domnul.

Benjamin Stan, Director Exploratori, Uniunea de Conferinte din România

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video