Broasca țestoasă

  O broască țestoasă voia să-și petreacă iarna în Florida, dar știa prea bine că nu va putea călători atât de departe singură. A convins o pereche de gâște să o ajute. Fiecare din ele urmau să țină în cioc o bucată de sfoară, în timp ce broasca țestoasă avea să apuce cu dinții de mijlocul sforii.
  Zborul a decurs destul de bine până când cineva de jos, privind cu admirație la cele văzute, a exclamat: “Cui i-a trecut prin minte așa ceva?!”

  Incapabilă să reziste șansei de a primi credit pe meritul personal, broasca și-a deschis gura și a spus: “Ideea a fost a mea!” Cu toții știm ce a urmat.

  Nu uita ce scrie în:

  „Mândria merge înaintea pieirii, și trufia merge înaintea căderii. Mai bine să fii smerit cu cei smeriți, decât să împarți prada cu cei mândri!” Proverbe 16,18-19

  Ramona Andras – Coordonator de zonă, Conferința Banat

  Broasca țestoasă - 2018. Incapabilă să reziste șansei de a primi credit pe meritul personal, broasca și-a deschis gura și a spus: “Ideea a fost a mea!” Cu toții știm ce a urmat.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...