Ziua ta istorică

  „Voi construi o mașină pentru mulțime. Va fi îndeajuns de mare pentru o familie, dar destul de mică pentru o persoană să o conducă și să o întrețină. Va fi construită din cele mai bune materiale, de cei mai buni specialiști, după cele mai simple modele pe care le poate construi ingineria modernă. Dar va fi ieftină pentru ca orice om cu un salariu decent să și-o permită și să se bucure cu familia lui de binecuvântarea orelor petrecute în natura lui Dumnezeu.”
  Sună bine, nu? Ieftin și bun! Suntem obișnuiți cu reclame de acest fel. Și nu de puține ori rămânem dezamăgiți. Ei bine, atunci când Henry Ford spunea cuvintele de mai sus avea un plan foarte bine pus la punct. Primul automobil construit de el a fost Ford A, urmat de multe alte prototipuri. Dar din 1 Octombrie 1908 industria auto se schimbă radical. Visul lui Henry devine realitate în urmă cu exact 110 ani când primul model T iese de pe linia de producție. Această mașină a fost, într-adevăr, mașina poporului. Prețul de plecare a fost de 850$ în 1909 (22.470$ astăzi), dar în 1925 prețul a scăzut până la 260$ (3.600$ astăzi). Din 1908 până în 1925 au fost fabricate peste 15.000.000 de mașini, adică aproape 50% din totalul mașinilor din America în acea perioadă.

  Apariția acestei mașini face din 1 octombrie 1908 o zi istorică. Din acea zi lumea s-a schimbat. Au trecut 110 ani în care această industrie a făcut progrese incredibile. E atât de trist, însă, că după ce în urmă cu peste 6000 de ani omul a moștenit de la Dumnezeu o lume perfectă, în loc să o dezvolte a distrus-o treptat până astăzi. Acea lume era visul lui Dumnezeu pentru oameni. El nu dorea ca omul să petreacă numai câteva ore binecuvântate în natură, ci o veșnicie. Din acest motiv Dumnezeu a deschis o „linie” accesibilă oricui pentru a rescrie istoria. Astăzi lumea ta se poate schimba, pentru că astăzi Isus ne spune:

  „Să nu vi se tulbure inima. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Eu mă duc să vă pregătesc un loc. Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine.” Ioan 14:1-3

  Adrian Dorgo, Director Exploratori, Conferința Transilvania Nord

  Ziua ta istorică - 2018. Apariția acestei mașini face din 1 octombrie 1908 o zi istorică. Din acea zi lumea s-a schimbat. Au trecut 110 ani în care această industrie a făcut progrese incredibile. E atât de trist, însă, că după ce în urmă cu peste 6000 de ani omul a moștenit de la Dumnezeu o lume perfectă, în loc să o dezvolte a distrus-o treptat până astăzi. Acea lume era visul lui Dumnezeu pentru oameni. El nu dorea ca omul să petreacă numai câteva ore binecuvântate în natură, ci o veșnicie. Din acest motiv Dumnezeu a deschis o „linie” accesibilă oricui pentru a rescrie istoria. Astăzi lumea ta se poate schimba, pentru că astăzi Isus ne spune:
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...