Ziua ta istorică

  „Voi construi o mașină pentru mulțime. Va fi îndeajuns de mare pentru o familie, dar destul de mică pentru o persoană să o conducă și să o întrețină. Va fi construită din cele mai bune materiale, de cei mai buni specialiști, după cele mai simple modele pe care le poate construi ingineria modernă. Dar va fi ieftină pentru ca orice om cu un salariu decent să și-o permită și să se bucure cu familia lui de binecuvântarea orelor petrecute în natura lui Dumnezeu.”
  Sună bine, nu? Ieftin și bun! Suntem obișnuiți cu reclame de acest fel. Și nu de puține ori rămânem dezamăgiți. Ei bine, atunci când Henry Ford spunea cuvintele de mai sus avea un plan foarte bine pus la punct. Primul automobil construit de el a fost Ford A, urmat de multe alte prototipuri. Dar din 1 Octombrie 1908 industria auto se schimbă radical. Visul lui Henry devine realitate în urmă cu exact 110 ani când primul model T iese de pe linia de producție. Această mașină a fost, într-adevăr, mașina poporului. Prețul de plecare a fost de 850$ în 1909 (22.470$ astăzi), dar în 1925 prețul a scăzut până la 260$ (3.600$ astăzi). Din 1908 până în 1925 au fost fabricate peste 15.000.000 de mașini, adică aproape 50% din totalul mașinilor din America în acea perioadă.

  Apariția acestei mașini face din 1 octombrie 1908 o zi istorică. Din acea zi lumea s-a schimbat. Au trecut 110 ani în care această industrie a făcut progrese incredibile. E atât de trist, însă, că după ce în urmă cu peste 6000 de ani omul a moștenit de la Dumnezeu o lume perfectă, în loc să o dezvolte a distrus-o treptat până astăzi. Acea lume era visul lui Dumnezeu pentru oameni. El nu dorea ca omul să petreacă numai câteva ore binecuvântate în natură, ci o veșnicie. Din acest motiv Dumnezeu a deschis o „linie” accesibilă oricui pentru a rescrie istoria. Astăzi lumea ta se poate schimba, pentru că astăzi Isus ne spune:

  „Să nu vi se tulbure inima. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Eu mă duc să vă pregătesc un loc. Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine.” Ioan 14:1-3

  Adrian Dorgo, Director Exploratori, Conferința Transilvania Nord

  Ziua ta istorică - 2018. Apariția acestei mașini face din 1 octombrie 1908 o zi istorică. Din acea zi lumea s-a schimbat. Au trecut 110 ani în care această industrie a făcut progrese incredibile. E atât de trist, însă, că după ce în urmă cu peste 6000 de ani omul a moștenit de la Dumnezeu o lume perfectă, în loc să o dezvolte a distrus-o treptat până astăzi. Acea lume era visul lui Dumnezeu pentru oameni. El nu dorea ca omul să petreacă numai câteva ore binecuvântate în natură, ci o veșnicie. Din acest motiv Dumnezeu a deschis o „linie” accesibilă oricui pentru a rescrie istoria. Astăzi lumea ta se poate schimba, pentru că astăzi Isus ne spune:
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...