Primul ajutor cu cravata explo

  Pentru că îmi expirase trusa de prim ajutor de la mașină m-am gândit să o deschid; mare mi-a fost mirarea când am descoperit că bandajul din trusă era triunghiular și de aceeași mărime cu cravata noastră de exploratori, exact un metru în lungime.
  În multe situații de prim ajutor ai nevoie de un bandaj curat. Cravata de exploratori are mărimea, forma și este special concepută pentru a fi folosită ca bandaj.

  Ca să fie gata să o folosești în cazuri de urgență medicală, este important să păstrezi curată cravata purtată la gât. Dar oricât de curată ai dori să o păstrezi, nu reușești în totalitate; așa că recomandarea este să o înfășori de câteva ori și apoi să o pui la gât. Atunci când ai nevoie să o folosești, o desfășori și pe interior va fi mereu curată.

  Bandajul trebuie făcut destul de strâns, dar nu atât de strâns ca să împiedice circulația. Este foarte important ca întotdeauna nodul sau funda să fie pe partea sănătoasă;

  În fiecare întâlnire explo și în toate excursie trebuie să avem cravata explo la noi pentru a o putea folosi în situații de prim ajutor.

  Acum ai încă un motiv să porți mereu cu tine cravata explo!

  Și pentru că cravata este semnul angajamentului pe care l-ai făcut cu Dumnezeu, adu-ți aminte că El va fi mereu ajutorul tău.

  Domnul tămăduieşte pe cei cu inima zdrobită şi le leagă rănile. Psalm 147:3

  Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

  Primul ajutor cu cravata explo - 2018. Ca să fie gata să o folosești în cazuri de urgență medicală, este important să păstrezi curată cravata purtată la gât. Dar oricât de curată ai dori să o păstrezi, nu reușești în totalitate; așa că recomandarea este să o înfășori de câteva ori și apoi să o pui la gât. Atunci când ai nevoie să o folosești, o desfășori și pe interior va fi mereu curată.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O cunoștință veșnică

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...