Articolul precedentHristos s-a rugat ca noi să fim una
  Articolul următorUna cu Hristos

  Corespondență cu Dumnezeu

  Când ai scris ultima scrisoare? Cred ca ești mai obișnuit cu mesajele scurte transmise prin telefon. Dar a fost o vreme când singura metodă de comunicare dintre doi oameni aflați la distanță unul de celălalt era scrisoarea. Părinții voștri știu foarte bine acest lucru. Nu ai nimic de pierdut dacă încerci și tu să schimbi niște scrisori cu un prieten. Poate după o tabără în care faci cunoștință cu cineva.
  În 15 octombrie 1860 o fată de doar 11 ani pe nume Grace Bedell se hotărăște să scrie o scrisoare. Campania pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite începuse, iar unul dintre candidați era un om cu fața foarte îngustă. Grace, care era susținătoarea lui în această campanie s-a gândit să îi dea o mână de ajutor. I-a trimis astfel o scrisoare însoțită de o promisiune. Ea avea patru frați, dintre care doar doi erau susținătorii lui. În scrisoare ea îi promite candidatului că dacă își lasă barbă îi va convinge și pe ceilalți doi să voteze cu el. De asemenea Grace a scris că femeile vor fi atrase de barba lui și își vor convinge soții să voteze cu el. în mintea ei, barba l-ar fi transformat într-un om mult mai arătos. După doar patru zile Abraham Lincoln îi răspunde fetiței și la scurt timp își lasă barba să crească. La scurt timp după ce a fost ales președinte, Lincoln ajunge în Westfiel, New York, unde locuia Grace și cei doi se întâlnesc.

  Ți-ar plăcea să schimbi o corespondență cu un președinte? Ce i-ai scrie? Sunt sigur că ți-ai alege cu grijă cuvintele! Dumnezeu, Împăratul Universului ți-a lăsat o Scrisoare specială pe care noi o numim Biblia. Acolo, El a scris tot ce ai nevoie să știi despre viață. Întrebarea pentru tine astăzi, e următoarea: tu cum îi răspunzi lui Dumnezeu? În fiecare zi îi trimiți o scrisoare cu gândurile, acțiunile și vorbele tale. Va fi bucuros când va citi scrisoarea de azi?

  „Strâng Cuvântul Tău în inima mea ca să nu păcătuiesc împotriva Ta!” – Psalmii 119:11

  Adrian Dorgo, Director Exploratori, Conferința Transilvania Nord

  Corespondență cu Dumnezeu - 2018. Ți-ar plăcea să schimbi o corespondență cu un președinte? Ce i-ai scrie? Sunt sigur că ți-ai alege cu grijă cuvintele! Dumnezeu, Împăratul Universului ți-a lăsat o Scrisoare specială pe care noi o numim Biblia. Acolo, El a scris tot ce ai nevoie să știi despre viață. Întrebarea pentru tine astăzi, e următoarea: tu cum îi răspunzi lui Dumnezeu? În fiecare zi îi trimiți o scrisoare cu gândurile, acțiunile și vorbele tale. Va fi bucuros când va citi scrisoarea de azi?
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...