Articolul precedentHristos s-a rugat ca noi să fim una
  Articolul următorUna cu Hristos

  Corespondență cu Dumnezeu

  Când ai scris ultima scrisoare? Cred ca ești mai obișnuit cu mesajele scurte transmise prin telefon. Dar a fost o vreme când singura metodă de comunicare dintre doi oameni aflați la distanță unul de celălalt era scrisoarea. Părinții voștri știu foarte bine acest lucru. Nu ai nimic de pierdut dacă încerci și tu să schimbi niște scrisori cu un prieten. Poate după o tabără în care faci cunoștință cu cineva.
  În 15 octombrie 1860 o fată de doar 11 ani pe nume Grace Bedell se hotărăște să scrie o scrisoare. Campania pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite începuse, iar unul dintre candidați era un om cu fața foarte îngustă. Grace, care era susținătoarea lui în această campanie s-a gândit să îi dea o mână de ajutor. I-a trimis astfel o scrisoare însoțită de o promisiune. Ea avea patru frați, dintre care doar doi erau susținătorii lui. În scrisoare ea îi promite candidatului că dacă își lasă barbă îi va convinge și pe ceilalți doi să voteze cu el. De asemenea Grace a scris că femeile vor fi atrase de barba lui și își vor convinge soții să voteze cu el. în mintea ei, barba l-ar fi transformat într-un om mult mai arătos. După doar patru zile Abraham Lincoln îi răspunde fetiței și la scurt timp își lasă barba să crească. La scurt timp după ce a fost ales președinte, Lincoln ajunge în Westfiel, New York, unde locuia Grace și cei doi se întâlnesc.

  Ți-ar plăcea să schimbi o corespondență cu un președinte? Ce i-ai scrie? Sunt sigur că ți-ai alege cu grijă cuvintele! Dumnezeu, Împăratul Universului ți-a lăsat o Scrisoare specială pe care noi o numim Biblia. Acolo, El a scris tot ce ai nevoie să știi despre viață. Întrebarea pentru tine astăzi, e următoarea: tu cum îi răspunzi lui Dumnezeu? În fiecare zi îi trimiți o scrisoare cu gândurile, acțiunile și vorbele tale. Va fi bucuros când va citi scrisoarea de azi?

  „Strâng Cuvântul Tău în inima mea ca să nu păcătuiesc împotriva Ta!” – Psalmii 119:11

  Adrian Dorgo, Director Exploratori, Conferința Transilvania Nord

  Corespondență cu Dumnezeu - 2018. Ți-ar plăcea să schimbi o corespondență cu un președinte? Ce i-ai scrie? Sunt sigur că ți-ai alege cu grijă cuvintele! Dumnezeu, Împăratul Universului ți-a lăsat o Scrisoare specială pe care noi o numim Biblia. Acolo, El a scris tot ce ai nevoie să știi despre viață. Întrebarea pentru tine astăzi, e următoarea: tu cum îi răspunzi lui Dumnezeu? În fiecare zi îi trimiți o scrisoare cu gândurile, acțiunile și vorbele tale. Va fi bucuros când va citi scrisoarea de azi?
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...