Un singur scop

  Nu se odihnește, nu obosește și nici nu se plictisește. Mai mult, știe să lucreze în echipă și îndeplinește cu consecvență toată fișa postului chiar dacă în situații limită implică chiar și sacrificiul suprem, moartea. Pentru o linguriță de miere pe care o servești dimineața la micul dejun, 12 albine lucrătoare au muncit o viață întreagă!
  Este fascinant să observi organizarea unui stup de albine!

  Cum ies din fagure, albinele lucrătoare își usucă aripioarele și încep… treaba. Fiecare însă cu rolul ei. Unele sunt doici, altele îngrijitoare, altele asigură aerul condiționat iar restul adună nectarul pentru fabricarea mierii. Nici vorbă să-și ia vreun liber pentru week-end sau concediu de odihnă!

  Atunci când nu pot munci afară, lucrează în stup. Albinele parcă ar fi niște mașini care lucrează fără încetare, non stop.

  Trăiesc pentru un singur scop, să-și slujească regina. Iar rezultatul este unul extraordinar. Mierea, este singurul aliment care nu se alterează!

  Tu, cum te-ai simți dacă ai avea de făcut doar un singur lucru, zilnic, pe termen nelimitat? Parcă nu-i plăcut să fi albină, așa-i?

  Totuși, misiunea noastră pe acest pământ este de a lucra neîncetat pentru Rege.

  Iar rezultatul, va fi unul ce ține mult mai mult decît mierea, pentru că va fi Veșnic!

  Biblia ne spune:

  „Bucurați-vă întotdeauna. Rugați-vă neîncetat.” 1 Tesaloniceni 5.16-17

  Astăzi, ai șansa să-i permiți Regelui să locuiască în inima ta și să-l descoperi prietenilor tăi.

  În drumul tău spre școală, fredonează în gând, un imn de laudă Tatălui Ceresc.

  Ovidiu Pascu, Director Exploratori, Conferința Muntenia

  Un singur scop - 2018. Cum ies din fagure, albinele lucrătoare își usucă aripioarele și încep... treaba. Fiecare însă cu rolul ei. Unele sunt doici, altele îngrijitoare, altele asigură aerul condiționat iar restul adună nectarul pentru fabricarea mierii. Nici vorbă să-și ia vreun liber pentru week-end sau concediu de odihnă!
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Un ordin de respectat

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Dragul meu...

  Căutați-Mă!

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Cu siguranță...

  Caută viața!

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Fiecare om...

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...