Un singur scop

  Nu se odihnește, nu obosește și nici nu se plictisește. Mai mult, știe să lucreze în echipă și îndeplinește cu consecvență toată fișa postului chiar dacă în situații limită implică chiar și sacrificiul suprem, moartea. Pentru o linguriță de miere pe care o servești dimineața la micul dejun, 12 albine lucrătoare au muncit o viață întreagă!
  Este fascinant să observi organizarea unui stup de albine!

  Cum ies din fagure, albinele lucrătoare își usucă aripioarele și încep… treaba. Fiecare însă cu rolul ei. Unele sunt doici, altele îngrijitoare, altele asigură aerul condiționat iar restul adună nectarul pentru fabricarea mierii. Nici vorbă să-și ia vreun liber pentru week-end sau concediu de odihnă!

  Atunci când nu pot munci afară, lucrează în stup. Albinele parcă ar fi niște mașini care lucrează fără încetare, non stop.

  Trăiesc pentru un singur scop, să-și slujească regina. Iar rezultatul este unul extraordinar. Mierea, este singurul aliment care nu se alterează!

  Tu, cum te-ai simți dacă ai avea de făcut doar un singur lucru, zilnic, pe termen nelimitat? Parcă nu-i plăcut să fi albină, așa-i?

  Totuși, misiunea noastră pe acest pământ este de a lucra neîncetat pentru Rege.

  Iar rezultatul, va fi unul ce ține mult mai mult decît mierea, pentru că va fi Veșnic!

  Biblia ne spune:

  „Bucurați-vă întotdeauna. Rugați-vă neîncetat.” 1 Tesaloniceni 5.16-17

  Astăzi, ai șansa să-i permiți Regelui să locuiască în inima ta și să-l descoperi prietenilor tăi.

  În drumul tău spre școală, fredonează în gând, un imn de laudă Tatălui Ceresc.

  Ovidiu Pascu, Director Exploratori, Conferința Muntenia

  Un singur scop - 2018. Cum ies din fagure, albinele lucrătoare își usucă aripioarele și încep... treaba. Fiecare însă cu rolul ei. Unele sunt doici, altele îngrijitoare, altele asigură aerul condiționat iar restul adună nectarul pentru fabricarea mierii. Nici vorbă să-și ia vreun liber pentru week-end sau concediu de odihnă!
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...