Aparențe înșelătoare

  „…păcatul pândeşte la uşă; dorinţa lui se ţine după tine, dar tu să-l stăpâneşti.” Geneza 4:7

  O localnică din partea de nordest a regiunii San Antonio a învățat într-un mod neplăcut că aparențele înșeală.

  După ce a salvat ceea ce păreau a fi doi pui de pisicuță abandonați, Jane Dinscore, o persoană ce era pasionată de animale, i-a dus acasă la ea să îi îngrijească și să îi pună pe picioare. A crezut că sunt pui de pisică Bengaleză când le-a analizat blănița și le-a dat să bea lapte.

  Acești au reacționat foarte agresiv și au distrus sticluțele cu care Jane a încercat să îi hrănească. După mai multe încercări în urma cărora s-a ales cu mai multe răni destul de adânci, Jane a decis să ceară ajutor de la Serviciul de Control al Animalelor (Animal Control Service). Când aceaști au ajuns au descoperit că cei doi pui de pisicuță erau de fapt doi pui de râs din sălbăticie.

  Purtătorul de cuvând al ACS, Lisa Norwood, a apreciat actiunea lui Jane, dar a rugat-o ca pe viitor să nu mai facă așa. “Cred că motivația ei a fost una bună, spunea Lisa, dar noi trebuie să ne folosim ochii și mintea și să luăm decizii înțelepte. Dacă nu cunoști e mai bine să întrebi! Avem la dispoziție foarte multe surse în zilele acestea.”

  Păcatul întotdeauna pare inofensiv la prima privire, dar pericolul pândește în locuri și lucruri neașteptate. Așa că te provoc astăzi să vezi dincolo de muzica ce o asculți, de filmul preferat, de site-uri accesate, de plăceri nevinovate și fapte pe care le fac toți…în spatele lor este cumva vreun pericol?

  Îmi doresc ca astăzi fiecare dintre noi să luam decizii corecte!

  Bobi Ciocarlan, pastor, Conferința Muntenia

  Aparențe înșelătoare - 2018. „…păcatul pândeşte la uşă; dorinţa lui se ţine după tine, dar tu să-l stăpâneşti.” Geneza 4:7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu nu renunță

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Atât de important

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  „Căutați-Mă, și veți trăi!”

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Când te-ai pierdut ultima dată?

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Publicate astăzi

  Primul rege al lui Israel

  Poate cea mai importantă lecție este aceea a dependenței de Dumnezeu; când cineva se consideră prea bun pentru a se mai lăsa condus de Dumnezeu, va face greșeli ireparabile. Ziua de azi este o ocazie să refaci dependența ta modestă și sigură față de Dumnezeu.

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Esenţa existenţei noastre

  Crede că trăieşti, simţi şi acţionezi pentru că El este în tine şi tu eşti în El! Fără prezenţa Sa în viaţa ta, ai pieri. Ce privilegiu imens să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult şi îţi acceptă întreaga viaţă în ciuda tuturor greşelilor!

  Scrisoare cu un destinatar și doi beneficiari

  Doamne, ajută-mă să văd în oameni ce vezi Tu frumos și bun! Dă-mi putere să descopăr lucruri pozitive în cei care astăzi îmi par neplăcuți! Ajută-mă să iubesc ca Tine! PROVOCARE: Fă o listă cu persoane din anturajul tău și în fiecare zi a săptămânii roagă-te pentru o altă persoană sau grup! Îți recomand să adaugi pe listă nu doar persoane dragi, ci și persoane mai puțin apropiate sau chiar persoane care nu îți sunt tocmai simpatice.

  Boldogok, akik vigyáznak

  „Boldogok azok a szolgák, akiket az úr, mikor hazamegy, vigyázva talál: bizony mondom néktek, hogy...