Drum bun?

  Unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, în afară autostrăzilor, este drumul ce leagă Branul de Râşnov. Un drum normal pe care la sfârşit de săptămâna circula foarte mulţi oameni, care vin la munte pentru a se recrea, pentru a găsi o oază de linişte şi pace. Nu este decât legătura dintre viaţa normal, trăită zi de zi şi paradisul la care visează turiştii înainte de a pleca de acasă.
  Doar că, de mai mult de un an, autorităţile s-au apucat să repare acest drum din temelii. Şi nu mai termină! Ştiu, au intenţii bune, aşa cum avem şi noi de cele mai multe ori. Dar dacă stai să urmăreşti feţele celor care intră pe acest drum, indiferent din care parte şi apoi, feţele lor dup ace l-au traversat, îţi dai seama de dezamăgirea pe care o au şi de faptul că ziua lor nu va mai fi pe măsură aşteptărilor.

  În afară semafoarelor care sunt în funcţiune şi după miezul nopţii, când nu circula nimeni, chiar şi partea reparată deja lasă de dorit.

  Uneori, viaţa noastră seamănă cu acest drum. Plină de gropi, care par că nu se mai repara niciodată şi care, lasă în urma lor numai persoane dezamăgite. Ce pot face în aceste sens? Păi prea multe nu. Dar dacă îmi încep ziua cu o rugăciune, în care să ţin cont de nevoile celor din jur, Domnul poate schimba ceva… mai întâi atitudinea mea şi dorinţa sinceră de a mă schimba, apoi, tot El, poate începe reparaţia “gropilor” făcute în viaţa mea.

  „Iată, dar, cum trebuie să vă rugaţi: „Tatăl nostru care eşti în ceruri! Sfinţească-se Numele Tău” Matei 6:9

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Unirea

  De aceea, dați-vă și voi toate silințele ca să uniți cu credința voastră fapta; cu...

  Lucruri din belșug

  Căci, dacă aveți din belșug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să...

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...