Drum bun?

  Unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, în afară autostrăzilor, este drumul ce leagă Branul de Râşnov. Un drum normal pe care la sfârşit de săptămâna circula foarte mulţi oameni, care vin la munte pentru a se recrea, pentru a găsi o oază de linişte şi pace. Nu este decât legătura dintre viaţa normal, trăită zi de zi şi paradisul la care visează turiştii înainte de a pleca de acasă.
  Doar că, de mai mult de un an, autorităţile s-au apucat să repare acest drum din temelii. Şi nu mai termină! Ştiu, au intenţii bune, aşa cum avem şi noi de cele mai multe ori. Dar dacă stai să urmăreşti feţele celor care intră pe acest drum, indiferent din care parte şi apoi, feţele lor dup ace l-au traversat, îţi dai seama de dezamăgirea pe care o au şi de faptul că ziua lor nu va mai fi pe măsură aşteptărilor.

  În afară semafoarelor care sunt în funcţiune şi după miezul nopţii, când nu circula nimeni, chiar şi partea reparată deja lasă de dorit.

  Uneori, viaţa noastră seamănă cu acest drum. Plină de gropi, care par că nu se mai repara niciodată şi care, lasă în urma lor numai persoane dezamăgite. Ce pot face în aceste sens? Păi prea multe nu. Dar dacă îmi încep ziua cu o rugăciune, în care să ţin cont de nevoile celor din jur, Domnul poate schimba ceva… mai întâi atitudinea mea şi dorinţa sinceră de a mă schimba, apoi, tot El, poate începe reparaţia “gropilor” făcute în viaţa mea.

  „Iată, dar, cum trebuie să vă rugaţi: „Tatăl nostru care eşti în ceruri! Sfinţească-se Numele Tău” Matei 6:9

  Drum bun? - 2018. În afară semafoarelor care sunt în funcţiune şi după miezul nopţii, când nu circula nimeni, chiar şi partea reparată deja lasă de dorit.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu nu renunță

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Atât de important

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  „Căutați-Mă, și veți trăi!”

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Când te-ai pierdut ultima dată?

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Publicate astăzi

  Primul rege al lui Israel

  Poate cea mai importantă lecție este aceea a dependenței de Dumnezeu; când cineva se consideră prea bun pentru a se mai lăsa condus de Dumnezeu, va face greșeli ireparabile. Ziua de azi este o ocazie să refaci dependența ta modestă și sigură față de Dumnezeu.

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Esenţa existenţei noastre

  Crede că trăieşti, simţi şi acţionezi pentru că El este în tine şi tu eşti în El! Fără prezenţa Sa în viaţa ta, ai pieri. Ce privilegiu imens să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult şi îţi acceptă întreaga viaţă în ciuda tuturor greşelilor!

  Scrisoare cu un destinatar și doi beneficiari

  Doamne, ajută-mă să văd în oameni ce vezi Tu frumos și bun! Dă-mi putere să descopăr lucruri pozitive în cei care astăzi îmi par neplăcuți! Ajută-mă să iubesc ca Tine! PROVOCARE: Fă o listă cu persoane din anturajul tău și în fiecare zi a săptămânii roagă-te pentru o altă persoană sau grup! Îți recomand să adaugi pe listă nu doar persoane dragi, ci și persoane mai puțin apropiate sau chiar persoane care nu îți sunt tocmai simpatice.

  Boldogok, akik vigyáznak

  „Boldogok azok a szolgák, akiket az úr, mikor hazamegy, vigyázva talál: bizony mondom néktek, hogy...