Drum bun?

  Unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, în afară autostrăzilor, este drumul ce leagă Branul de Râşnov. Un drum normal pe care la sfârşit de săptămâna circula foarte mulţi oameni, care vin la munte pentru a se recrea, pentru a găsi o oază de linişte şi pace. Nu este decât legătura dintre viaţa normal, trăită zi de zi şi paradisul la care visează turiştii înainte de a pleca de acasă.
  Doar că, de mai mult de un an, autorităţile s-au apucat să repare acest drum din temelii. Şi nu mai termină! Ştiu, au intenţii bune, aşa cum avem şi noi de cele mai multe ori. Dar dacă stai să urmăreşti feţele celor care intră pe acest drum, indiferent din care parte şi apoi, feţele lor dup ace l-au traversat, îţi dai seama de dezamăgirea pe care o au şi de faptul că ziua lor nu va mai fi pe măsură aşteptărilor.

  În afară semafoarelor care sunt în funcţiune şi după miezul nopţii, când nu circula nimeni, chiar şi partea reparată deja lasă de dorit.

  Uneori, viaţa noastră seamănă cu acest drum. Plină de gropi, care par că nu se mai repara niciodată şi care, lasă în urma lor numai persoane dezamăgite. Ce pot face în aceste sens? Păi prea multe nu. Dar dacă îmi încep ziua cu o rugăciune, în care să ţin cont de nevoile celor din jur, Domnul poate schimba ceva… mai întâi atitudinea mea şi dorinţa sinceră de a mă schimba, apoi, tot El, poate începe reparaţia “gropilor” făcute în viaţa mea.

  „Iată, dar, cum trebuie să vă rugaţi: „Tatăl nostru care eşti în ceruri! Sfinţească-se Numele Tău” Matei 6:9

  Drum bun? - 2018. În afară semafoarelor care sunt în funcţiune şi după miezul nopţii, când nu circula nimeni, chiar şi partea reparată deja lasă de dorit.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...