Despre iubirea Lui

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. (Deuteronom 6:5)

  A iubi pare cel mai simplu lucru, pentru că auzim cuvântul iubire de multe ori pe zi. Iubim persoane, iubim lucruri, iubim poziții în societate, iubim realizări artistice și așa mai departe. A iubi înseamnă ceva diferit pentru fiecare om. Noi oamenii iubim dar în mod limitat și determinați de anumite condiții: ne iubim părinții dacă sunt înțelegători; îi iubim pe colegii și prietenii noștri dacă ne ajută; îi iubim pe partenerii noștri de viață dacă ne iubesc și ei la rândul lor. Spre deosebire de noi, Dumnezeu ne iubește necondiționat, indiferent de iubirea noastră. ”El ne-a iubit încă din momentul când noi Îi eram dușmani”. Atât de mult ne-a iubit încât Și-a dat viața pentru noi.
  Dacă noi îi iubim pe ceilalți în mod limitat, El ne poate iubi cu ”o iubire veșnică”. Deși nu suntem atotputernici Îl putem iubi și noi în totalitate, fără să Îl așezăm pe El alături de alte lucruri îndrăgite. Dacă simțim că puterea noastră de a iubi este mică, Îl putem ruga pe Dumnezeu să ne ajute, iar El va face acest lucru. În concluzie: iubirea este un act care ține de voința noastră; dacă alegem să Îl iubim, El va putea să ne ajute și vom iubi cu toată inima noastră.

  Daniel Chirileanu, Director de Tineret, Uniunea Română

  Despre iubirea Lui - 2019. Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. (Deuteronom 6:5)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...