Puterea dragostei

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. (Deuteronom 6:5)

  Cât de mare este puterea ta?  Te consideri puternică/puternic?  Suficient pentru a ierta pe cel care poate nu merită să fie iertat? Suficient pentru a nu te împotrivi celui care vrea să îți facă rău? Suficient pentru a întoarce și celălalt obraz? Suficient pentru a-i da și cămașa celui care îți cere haina? Suficient pentru a merge doi kilometri atunci când cineva îți cere să îl îsoțești un kilometru?  Suficient pentru a-ți iubi vrăjmașii, pentru a binecuvânta pe cei ce te sau îți vorbesc urât, pentru a face bine celorce te urăsc, și pentru a te ruga pentru cei ce te asupresc și te prigonesc?  Suficient pentru a ridica pe cel căzut, pentru a hrăni pe cel flămând și pentru a oferi un pahar de apă celui însetat? Suficient pentru a deschide ușa ta celui străin, sau pentru a nu uita pe cel bolnav sau cel din temniță? 
  Aceste lucruri sunt câteva din lucrurile prin care îl  poți iubi pe Dumnezeu cu toată puterea ta.

  Te miră dacă îți spun că Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de rușine pe cele tari.  Puterea lui Dumnezeu, în slăbiciune este făcută desăvârșită.

  Benjamin Stan

  Puterea dragostei - 2019. Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. (Deuteronom 6:5)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...