Puterea dragostei

Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. (Deuteronom 6:5)

Cât de mare este puterea ta?  Te consideri puternică/puternic?  Suficient pentru a ierta pe cel care poate nu merită să fie iertat? Suficient pentru a nu te împotrivi celui care vrea să îți facă rău? Suficient pentru a întoarce și celălalt obraz? Suficient pentru a-i da și cămașa celui care îți cere haina? Suficient pentru a merge doi kilometri atunci când cineva îți cere să îl îsoțești un kilometru?  Suficient pentru a-ți iubi vrăjmașii, pentru a binecuvânta pe cei ce te sau îți vorbesc urât, pentru a face bine celorce te urăsc, și pentru a te ruga pentru cei ce te asupresc și te prigonesc?  Suficient pentru a ridica pe cel căzut, pentru a hrăni pe cel flămând și pentru a oferi un pahar de apă celui însetat? Suficient pentru a deschide ușa ta celui străin, sau pentru a nu uita pe cel bolnav sau cel din temniță? 
Aceste lucruri sunt câteva din lucrurile prin care îl  poți iubi pe Dumnezeu cu toată puterea ta.

Te miră dacă îți spun că Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de rușine pe cele tari.  Puterea lui Dumnezeu, în slăbiciune este făcută desăvârșită.

Benjamin Stan

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video