Recunoaște-L în toate

  Tu, Doamne, numai Tu, ai făcut cerurile, cerurile cerurilor și toată oștirea lor, și pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viață tuturor acestor lucruri, și oștirea cerurilor se închină înaintea Ta. (Neemia 9:6)

  În trecut, soarele, luna și stelele se mișcau, iar pământul stătea pe loc. 
  Așa se credea. Dar și pământul se mișcă. Toate sunt în mișcare, la fel și noi. Dacă ne mișcăm, ne și consumăm: mâncare, apă, sucuri, calorii, bani, lucruri. De unde vin toate? De la părinți. Îmi amintesc că o familie stătea acasă pe o canapea: prâslea asculta muzică pe iPod. Sora lui vorbea la iPhone. Iar fratele cel mai mare citea pe un iPad. În fine, tata și mama stăteau și se uitau la ei, gândind: iPaid („I paid”, adică „eu am plătit pentru astea”)!

  Dumnezeu a făcut cerurile de o infinitate de necuprins! Minunat este și că El încă le susține ca să continue să existe. Omul firește că se gândește așa: toate or fi apărut cândva, dar ce mă interesează e că se susțin singure. Dar Biblia spune că toate au fost făcute din nimic, și ca ele să continue e nevoie de fix aceeași putere! Aceasta se mai numește și creație continuă. 

  Pe Dumnezeu Îl costă toate acestea pentru că ne susține pe toți în viață. Și a plătit totul în avans când L-a dat pe Fiul Său pentru noi. Viața costă. Pe tine te costă ceva? Un mulțumesc și o mână de ajutor. Oferă-le astăzi!

  Florian Șerban, instructor exploratori, pastor Conferința Muntenia

  Recunoaște-L în toate - 2019. Tu, Doamne, numai Tu, ai făcut cerurile, cerurile cerurilor și toată oștirea lor, și pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viață tuturor acestor lucruri, și oștirea cerurilor se închină înaintea Ta. (Neemia 9:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...