Ești în atenția Sa

  Tu, Doamne, numai Tu, ai făcut cerurile, cerurile cerurilor și toată oștirea lor, și pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viață tuturor acestor lucruri, și oștirea cerurilor se închină înaintea Ta. (Neemia 9:6)

  Te-ai gândit vreodată cât sunt de mari cerurile? Dar câte viețuitoare se pot găsi în mare? Sau, poate, cât de mulți oameni pot încăpea pe Pământul nostru?
  Ei, bine, oamenii lumii moderne au încercat să afle secretele Universului și au fost uimiți de rezultate. De exemplu, doar Calea Lactee, galaxia noastră, cuprinde cel puțin 100 de miliarde de stele, așa că dacă ai sta toată viața să le numeri câte una pe secundă, tot nu le-ai termina. Astronomii spun că ar exista aproape 2000 de miliarde de galaxii, dintre care despre 90% nu se știe nimic. Nu e uimitor? 

  Pe Pământ, la noi, oceanele, mările și uscatul au surprizele lor. Cel puțin 25.000 de specii de viețuitoare marine se ascund în ape în timp ce aproape 400.000 de specii de plante dau pământului verdeață. În total, speciile de pe glob ajung la 8,7 milioane, care mai de care mai interesantă. 

  Între toate aceste minuni ale creațiunii ești și tu, un fir de praf în Univers,  dar Cel care te-a creat te iubește mai mult decât toate plantele și animalele care există și ar fi lăsat cerurile cerurilor să te salveze din păcat chiar dacă tu ai fi fost singurul om de pe Pământ. Nu crezi că merită un Dumnezeu așa de bun toată închinarea ta astăzi?

  Claudiu Vasile, conducător club explo Craiova-centru

  Ești în atenția Sa - 2019. Tu, Doamne, numai Tu, ai făcut cerurile, cerurile cerurilor și toată oștirea lor, și pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viață tuturor acestor lucruri, și oștirea cerurilor se închină înaintea Ta. (Neemia 9:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...