Ești în atenția Sa

  Tu, Doamne, numai Tu, ai făcut cerurile, cerurile cerurilor și toată oștirea lor, și pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viață tuturor acestor lucruri, și oștirea cerurilor se închină înaintea Ta. (Neemia 9:6)

  Te-ai gândit vreodată cât sunt de mari cerurile? Dar câte viețuitoare se pot găsi în mare? Sau, poate, cât de mulți oameni pot încăpea pe Pământul nostru?
  Ei, bine, oamenii lumii moderne au încercat să afle secretele Universului și au fost uimiți de rezultate. De exemplu, doar Calea Lactee, galaxia noastră, cuprinde cel puțin 100 de miliarde de stele, așa că dacă ai sta toată viața să le numeri câte una pe secundă, tot nu le-ai termina. Astronomii spun că ar exista aproape 2000 de miliarde de galaxii, dintre care despre 90% nu se știe nimic. Nu e uimitor? 

  Pe Pământ, la noi, oceanele, mările și uscatul au surprizele lor. Cel puțin 25.000 de specii de viețuitoare marine se ascund în ape în timp ce aproape 400.000 de specii de plante dau pământului verdeață. În total, speciile de pe glob ajung la 8,7 milioane, care mai de care mai interesantă. 

  Între toate aceste minuni ale creațiunii ești și tu, un fir de praf în Univers,  dar Cel care te-a creat te iubește mai mult decât toate plantele și animalele care există și ar fi lăsat cerurile cerurilor să te salveze din păcat chiar dacă tu ai fi fost singurul om de pe Pământ. Nu crezi că merită un Dumnezeu așa de bun toată închinarea ta astăzi?

  Claudiu Vasile, conducător club explo Craiova-centru

  Ești în atenția Sa - 2019. Tu, Doamne, numai Tu, ai făcut cerurile, cerurile cerurilor și toată oștirea lor, și pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viață tuturor acestor lucruri, și oștirea cerurilor se închină înaintea Ta. (Neemia 9:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...