Încrede-te în El

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)

  Într-o zi, un tânăr pe nume David, pășea pe câmpul de luptă, având în mână o praștie și 5 pietricele. Înţelepciunea lumii spunea că ar trebui să fie înarmat: coif, sabie, suliță, platoșă. Totuși a biruit.
  Într-o altă zi, un popor dorește sa cucerească o cetate într-un mod straniu: dându-i ocol timp de 7 zile. Înţelepciune lumii spunea că trebuie să pornească un război armat. Totuși au fost cuceritori.

  Altă dată, un om pe nume Noe s-a apucat să construiască o corabie pe uscat, spunând că va veni potopul. Înţelepciunea oamenilor spunea că nu este posibil, căci nu plouase niciodată. Totuși corabia a plutit.

  Ce au în comun toate aceste întâmplări? 

  Uneori, a te încrede în Dumnezeu sau în Cuvântul Său presupune să dai înţelepciunea lumii la o parte, iar aceasta poate părea ridicol, ilogic, nerațional .  

  Toți aceștia s-au încrezut în Dumnezeu și în Cuvântul Său mai mult decât în înţelepciunea lor sau a contemporanilor lor, chiar cu riscul de a fi priviți ca ciudați. Rezultatul: toți au avut succes, și credința le-a fost răsplătită.

  Te provoc ca de azi înainte sa te încrezi în Domnul din toată inima ta, orice ar spune înțelepciunea ta sau a celorlalți, și cărarea ta va fi netezită!

  Beni Ţepuş, conducător club explo, Alexandria 1

  Încrede-te în El - 2019. Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...