Mai mult decât un capăt de coardă

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)

  Îmi plac provocările și iubesc sporturile la înălțime. Fac des alpinism și fac escaladă pe diferite stânci. Am ajuns pe vârfuri muntoase precum Moldoveanu (2544m), Musala (2925m), Olimp (2918m), Mont Blanc (4810m) și alte vârfuri provocatoare. 
  De fiecare dată am fost asigurat de o coardă specială și vă mărturisesc că nu am avut mari emoții și sunt conștient că mi-am pus viața și încrederea într-o bucată de sfoară. Unii pot spune că este inconștiență, să te încrezi doar într-o coardă, dar vă mărturisesc este o coardă foarte rezistentă. De pildă coarda pe care o folosesc poate susține o greutate de până la 24 KN adică 2440 kg; deci ai toate motivele să te simți în siguranță când ești asigurat de o astfel de coardă, nu? Așa-i că am o asigurare bună?

   Însă prieteni, vreau să vă spun un secret, cunosc o asigurare care poate susține 

  ∞ KN. Această asigurare se numește Dumnezeu. Nu există situație sau înălțime la care să nu facă față. Dacă te încrezi în El, nu vei regreta niciodată.

   De multe ori noi ne încredem într-un capăt de coardă mai mult decât în Dumnezeu. Te rog dragul meu tânăr, în dimineața asta, lasă asigurările tale și puneți viața în mâna lui Dumnezeu, este mai sigură decât orice coardă!

  Claudiu Țepuș, pastor tineret Conferința Muntenia

  Mai mult decât un capăt de coardă - 2019. Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...