Mai mult decât un capăt de coardă

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)

  Îmi plac provocările și iubesc sporturile la înălțime. Fac des alpinism și fac escaladă pe diferite stânci. Am ajuns pe vârfuri muntoase precum Moldoveanu (2544m), Musala (2925m), Olimp (2918m), Mont Blanc (4810m) și alte vârfuri provocatoare. 
  De fiecare dată am fost asigurat de o coardă specială și vă mărturisesc că nu am avut mari emoții și sunt conștient că mi-am pus viața și încrederea într-o bucată de sfoară. Unii pot spune că este inconștiență, să te încrezi doar într-o coardă, dar vă mărturisesc este o coardă foarte rezistentă. De pildă coarda pe care o folosesc poate susține o greutate de până la 24 KN adică 2440 kg; deci ai toate motivele să te simți în siguranță când ești asigurat de o astfel de coardă, nu? Așa-i că am o asigurare bună?

   Însă prieteni, vreau să vă spun un secret, cunosc o asigurare care poate susține 

  ∞ KN. Această asigurare se numește Dumnezeu. Nu există situație sau înălțime la care să nu facă față. Dacă te încrezi în El, nu vei regreta niciodată.

   De multe ori noi ne încredem într-un capăt de coardă mai mult decât în Dumnezeu. Te rog dragul meu tânăr, în dimineața asta, lasă asigurările tale și puneți viața în mâna lui Dumnezeu, este mai sigură decât orice coardă!

  Claudiu Țepuș, pastor tineret Conferința Muntenia

  Mai mult decât un capăt de coardă - 2019. Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Primele cinci minute contează

  Un creștin este o emblemă pentru familia lui Hristos. Prin urmare, nu se cuvine să transmitem un aer primitiv și să-i îndemnăm pe ceilalți la dispreț și prejudecată. Îi datorăm Mântuitorului nostru o reprezentare onorabilă, iar nouă, o imagine atrăgătoare, ca o chemare fără cuvinte spre un mod de viață frumos și curat.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Sclav

  Ca și Iosif, s-ar putea să nu înțelegi de ce se întâmplă anumite lucruri în viața ta. Dar ai face foarte bine dacă ai adopta aceeași atitudine de supunere față de Dumnezeu, iar El îți va aduce o victorie adevărată.

  Eroii din cotidian

  Doamne din cer, pune în sufletul nostru dorința sinceră de a insufla respect pentru părinți în copiii bisericii noastre! PROVOCARE: Ia-ți timp pentru a le povesti în Sabat copiilor bisericii impactul pe care părinții lor l-au avut asupra comunității sau localității voastre!

  Látvány, hanghatások és bűnözés

  „Nem vetem a szemem hiábavaló dologra; a pártoskodók cselekedetét gyűlölöm: nincs köze hozzám. A csalárd...