Cât timp îi oferi lui Dumnezeu astăzi?

Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)

Te-ai întrebat vreodată dacă reușești zi de zi să cunoști voia lui Dumnezeu cu privire la viața ta? 
Permite-mi să-ți pun o întrebare: De câte ori te gândești la Domnul Isus în decursul unei zile? Cred că problema majorității bisericilor din lumea de astăzi este că membrii bisericii se gândesc la Dumnezeu numai în Sabat, iar în rest își trăiesc viețile cu lucruri care le distrag atenția, cu preocupări care îi fac să nu mai fie interesați de voia Domnului atât de mult. 

Vreau să te provoc să începi să îi oferi din timpul tău lui Dumnezeu, iar orice lucru pe care îl faci să îl încredințezi în mâna lui și vei vedea cum te va călăuzi în orice lucru.

Concentrează-ţi atenția asupra lui Dumnezeu în fiecare zi din viața ta!

Oana Man, Intructor exploratori, Tr.Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video