Team player

Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)

Isus mergea pe lângă Marea Galileei și a văzut doi oameni. Erau frați și erau pescari: Petru și Andrei. Isus le-a spus: „Veniți după Mine, și vă voi face pescari de oameni.” Matei 4:19  A mers apoi mai departe și a văzut alți doi frați, pescari care-și cârpeau plasele de pescuit și i-a chemat și pe aceștia să-L urmeze. Pentru următorii ani oamenii aceștia aveau să fie echipa lui Isus. Oriunde era Isus, erau și ei. Erau văzuți împreună. Uneori, lucrurile pe care le făceau ei erau jenante și cei care-i vedeau Îi reproșau lui Isus aceste lucruri. 
De ce? Pentru că erau în echipa Lui.

Adi Ţucmeanu, pastor Turnu Măgurele

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video