Credincioși până la sfârșit

  Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)

  Era un om care muncise mulți ani la o firmă de construcții. Construise multe case, dar el locuia într-un cămin sărăcăcios.  Niciodată nu a reușit să adune suficienți bani pentru a-și construi o casă mai bună. Pentru că îmbătrânise și munca era grea, șeful lui i-a cerut să mai construiască o ultimă casă, urmând să seodihneaacă după munca sa. Însă în mintea omului nostru s-au strecurat intenții mai puțin corecte. S-a gândit ca aceasta e ultima șansă, când ar putea să își amenajeze căsuța lui, în care avea să își petreacă ultimii ani din viață. Așa că începu construcția casei, dar folosi materiale de slabă calitate și cu banii rămași își cumpăra materiale cu care să își amenajeze căsuța lui.
  Când casa a fost ridicată, a aflat că aceasta era un cadou din partea firmei pentru munca sa devotată. Casa arăta bine, dar el știa că nu e rezistentă. Îi părea rău că a făcut acel compromis și că nu a fost corect. Acum el era cel care suferea. Atunci și-a amintit sfatul dat de apostolul Pavel, în Coloseni 3:23-24:

  „Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii care știți că veți primi de la Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos.” 

  Să fim acei tineri, care prin viața noastră, să îi aducem onoare Tatălui ceresc, până la sfârșit!

  Emanuel Rusu
  Coordonator Explo Bistrița-Năsăud

  Credincioși până la sfârșit - 2019. Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...