Care este motivația ta?

  Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)

  Nu îmi place să duc gunoiul, nu îmi place să mă trezesc devreme, nu îmi place să îmi pierd duminicile învățând, nu îmi place să curăț morcovi, nu îmi place să spăl pe jos, nu îmi place să citesc, nu îmi place aspir.. Sunt multe lucruri pe care nu îmi place să le fac, dar cu siguranță urăsc să spăl vasele. Și sunt nervoasă și aproape revoltată de câte ori cineva mă pune să fac unul dintre lucrurile de mai sus.
  Iar de cele mai multe ori, mama era cea care mă ruga să fac așa lucruri, care nu îmi fac plăcere. Și mult timp, nu am înțeles de ce. Eram furioasă pe ea de fiecare dată. Însă, am realizat faptul că în realitate, fiecare acțiune ducea în final la un lucru bun.

  Reușesc mereu să fac ce mi-am propus în zilele în care mă trezesc devreme, învățând duminici la rând, am avut doar de câștigat, mâncarea era mai bună cu morcovi și întotdeauna cu mult mai bine când este curat în casă.

  Însă, dacă nu aspir cum trebuie, sau nu curăț morcovii bine, tot eu voi avea de suferit. Și aici depinde doar de motivația pe care o am. Citesc doar de gura mamei sau citesc pentru mine?

  Dar unde îți găsești motivația? Mereu o vei găsi acolo unde investești mai mult. Dacă investești în relația ta cu Dumnezeu şi dacă înțelegi dragostea Sa pentru tine și o accepți, este foarte greu să nu o împarți mai departe. Și când iubești în acest fel, tot ceea ce faci are o calitate mai bună. Morcovii sunt curățați mai bine, duci gunoiul înainte să te roage mama și speli vasele atunci când este nevoie și poate chiar fredonând un cântec.

  Ciutan Iosana Miriam, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Care este motivația ta? - 2019. Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...