Articolul precedentIacov – calea lui Dumnezeu
  Articolul următorIacov – lupta cu Dumnezeu

  Isus e mai aproape decât crezi

  Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)

  Cu câţva ani în urmă, o organizaţie caritabilă din New York a făcut un experiment social interesant. Câţiva oameni au fost convinşi să se costumeze în persoane fără adopost şi au fost puşi în diferite locuri în oraş. În acest timp, rude ale acestora au trecut pe lângă ei, convinşi că sunt filmaţi pentru un documentar. Fără excepţie, în fiecare caz aceste persoane au trecut fără să-şi recunoască rudele şi şi-au văzut mai departe de drum. Câteva minute mai târziu, organizatorii le-au arătat imaginile în care fiecare dintre ei trecea fără să se oprească pe lângă cei dragi. Momentul a fost emoţionant, şi toţi au recunoscut că ar fi trebuit măcar să se oprească şi să schimbe câteva cuvinte cu aceşti boschetari deghizaţi. Dacă ar fi făcut asta, cu siguranţă şi-ar fi recunoscut rudele. Ce lecţie importantă! Cum ar fi dacă L-am vedea pe Isus în colegii sau prietenii noştri; sau în oamenii necunoscuţi pe lângă care trecem în fiecare zi. Cu siguranţă atitudinea noastră s-ar schimba. Opreşte-te astazi lângă cineva şi slujeşte-i ca Domnului Isus. Cu siguranţă Isus se va bucura!

  Dorin Cristea, director de tineret, Conferința Moldova

  Isus e mai aproape decât crezi - 2019. Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...