Articolul precedentDina – mirajul cultural
  Articolul următorIacov – ceasul reformelor

  Important e să crești

  Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)

  Se spune că Thomas Edison, inventatorul de al cărui nume se leagă 1093 de brevete de invenții printre care și becul, și-a vândut dreptul asupra majorității invențiilor unor firme mari, având nevoie de bani pentru a-și ține atelierul deschis.  În timp, aceste firme au făcut mult mai mulți bani cu brevetele cumpărate decât inventatorul.  Întrebat ce părere are despre acest lucru, el a răspuns că nu este deranjat atâta timp cât el are fonduri pentru a inventa alte lucruri înaintea altora.
  Mai mult decât orice altceva, Edison își dorea să fie inventatorul numărul unu, fără concurență în cantitate și calitate. Astfel Edison a ajuns să fie cunoscut atât pentru efortul depus în lucrul său, cât și plăcerea pe care o avea de a lucra în atelierul său.  

  Visul său a fost realizat mai ales atunci când a pus bazele fabricii Menlo Park, o fabrică care se ocupa doar de inventarea lucrurilor noi.

  Istoria ne spune că au existat inventatori mai bogați decât Edison, dar nici unul mai entuziasmat de muncă și plin de succes.  Aproape că puteai spune că el, nu lucra pentru binele altora, ci pentru binele său.

  Te invit ca tot ce faci, să faci pentru creșterea ta, și mai ales pentru desăvârșirea caracterului tău.

  Benjamin Stan

  Important e să crești - 2019. Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...