O zi de dialog cu Dumnezeu

  Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui, pe care o zidise și o făcuse. (Geneza 2:3)

  De ce a creat Dumnezeu și ziua a șaptea? Cu siguranță că Adam nu avea nevoie de odihnă în primul Sabat, chiar dacă eu de abia aștept să vină ziua de Sâmbătă. De abia aștept odihna ei.  Trupul meu și mintea mea simt nevoia de o relaxare totală, și chiar dacă în alte zile nu mă vei găsi făcând lucrul acesta, deseori în Sabat la prânz, mă vei găsi și dormind puțin.  
  Un alt lucru pe care îl fac este și să intru pe YouTube pentru a asculta melodii creștine. Unele melodii mă transportă mai aproape de cer.  Un alt lucru care mă apropie mai mult de cer este să ascult Biblia.  Dacă în alte zile îmi iau timp să citesc din Biblie, acum în Sabat deseori deschid aplicația MyBible și ascult Biblia.  Închid ochii, și îmi imaginez că Dumnezeu îmi vorbește direct. 

  De ce fac toate acestea?  Pentru că eu cred că Sabatul este ziua în care Dumnezeu dorește mult să fiu aproape de El.  Iar lucrul acesta nu se face doar prin închinarea colectivă de la Biserică ci și prin închinarea ta personală.  Dumnezeu știa că vei avea nevoie Sabat pentru aceasta. Tocmai de aceea a creat Sabatul.

  Benjamin Stan

  O zi de dialog cu Dumnezeu - 2019. Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui, pe care o zidise și o făcuse. (Geneza 2:3)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...