O zi de dialog cu Dumnezeu

  Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui, pe care o zidise și o făcuse. (Geneza 2:3)

  De ce a creat Dumnezeu și ziua a șaptea? Cu siguranță că Adam nu avea nevoie de odihnă în primul Sabat, chiar dacă eu de abia aștept să vină ziua de Sâmbătă. De abia aștept odihna ei.  Trupul meu și mintea mea simt nevoia de o relaxare totală, și chiar dacă în alte zile nu mă vei găsi făcând lucrul acesta, deseori în Sabat la prânz, mă vei găsi și dormind puțin.  
  Un alt lucru pe care îl fac este și să intru pe YouTube pentru a asculta melodii creștine. Unele melodii mă transportă mai aproape de cer.  Un alt lucru care mă apropie mai mult de cer este să ascult Biblia.  Dacă în alte zile îmi iau timp să citesc din Biblie, acum în Sabat deseori deschid aplicația MyBible și ascult Biblia.  Închid ochii, și îmi imaginez că Dumnezeu îmi vorbește direct. 

  De ce fac toate acestea?  Pentru că eu cred că Sabatul este ziua în care Dumnezeu dorește mult să fiu aproape de El.  Iar lucrul acesta nu se face doar prin închinarea colectivă de la Biserică ci și prin închinarea ta personală.  Dumnezeu știa că vei avea nevoie Sabat pentru aceasta. Tocmai de aceea a creat Sabatul.

  Benjamin Stan

  O zi de dialog cu Dumnezeu - 2019. Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui, pe care o zidise și o făcuse. (Geneza 2:3)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...