Omul frumos

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23)

Mesaj: Construiește un caracter fiind asistat zilnic de Duhul Sfânt.
Îți place lumea în care trăiești? Poate că ai început să observi tot mai bine problemele cu care se confruntă societatea de astăzi. Poate problema cea mai mare a societății de astăzi este comportamentul celor mai mulți oameni de pe planeta noastră. Păcatul a degradat ființa umană pe parcursul mileniilor și astăzi suntem așa cum ne știm.

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Te-ai gândit vreodată ce poți face pentru a aduce o îmbunătățire în lumea de azi? Nu vei putea schimba totul radical, însă poți face ceva care să conteze pentru cei din jurul tău. Caută să dezvolți o relație vie cu Dumnezeu și, de la o zi la alta, cei din jurul tău vor putea vedea în tine Roada Duhului tot mai clar. Poți emana un parfum plăcut prin felul tău de a fi. Oamenii au atâta nevoie astăzi de aceste calități cerești prezentate în textul de astăzi. Reflectă-L pe Isus zilnic spre cei din jurul tău! Fii asemenea Lui!

Natanael Jigău – masterghid

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Omul frumos - 2019. Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Îm pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.