Omul frumos

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23)

Mesaj: Construiește un caracter fiind asistat zilnic de Duhul Sfânt.
Îți place lumea în care trăiești? Poate că ai început să observi tot mai bine problemele cu care se confruntă societatea de astăzi. Poate problema cea mai mare a societății de astăzi este comportamentul celor mai mulți oameni de pe planeta noastră. Păcatul a degradat ființa umană pe parcursul mileniilor și astăzi suntem așa cum ne știm.

Te-ai gândit vreodată ce poți face pentru a aduce o îmbunătățire în lumea de azi? Nu vei putea schimba totul radical, însă poți face ceva care să conteze pentru cei din jurul tău. Caută să dezvolți o relație vie cu Dumnezeu și, de la o zi la alta, cei din jurul tău vor putea vedea în tine Roada Duhului tot mai clar. Poți emana un parfum plăcut prin felul tău de a fi. Oamenii au atâta nevoie astăzi de aceste calități cerești prezentate în textul de astăzi. Reflectă-L pe Isus zilnic spre cei din jurul tău! Fii asemenea Lui!

Natanael Jigău – masterghid

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video