Cum scoatem aerul din pahar

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23)

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

D.L. Moody vorbea unei audiențe numeroase. Spre finalul predicii a luat în mâna stângă un pahar și a întrebat audiența: „cum e posibil să scot afară tot aerul din acest pahar?”, cineva din sală a sugerat să folosească o pompă. Replica lui Moddy a fost că metoda aceasta va cauza spargerea paharului. După ce a ascultat mai multe sugestii a luat cu mâna dreaptă o sticlă cu apă și a turnat-o în pahar. „Aceasta este modalitatea prin care scoatem aerul din pahar”, a spus Moody. Apoi a început să explice că mulți oameni încearcă să scoată păcatul din ei prin diferite metode neproductive. 
Textul din Galateni ne oferă o listă cu nouă virtuți duhovnicești. Pintr-o analiză sinceră ne dăm seama fiecare ce ne lipsește mai mult, însă dacă ne dorim transformarea caracterului lumesc într-unul duhovnicesc avem nevoie să fim umpluți de Duhul Sfânt.

Marie Nicu, pastor, Transilvania de. Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cum scoatem aerul din pahar - 2019. Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.