Cum scoatem aerul din pahar

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23)

De același autor

TRASEU SIGUR SPRE CER

Doi lupi

D.L. Moody vorbea unei audiențe numeroase. Spre finalul predicii a luat în mâna stângă un pahar și a întrebat audiența: „cum e posibil să scot afară tot aerul din acest pahar?”, cineva din sală a sugerat să folosească o pompă. Replica lui Moddy a fost că metoda aceasta va cauza spargerea paharului. După ce a ascultat mai multe sugestii a luat cu mâna dreaptă o sticlă cu apă și a turnat-o în pahar. „Aceasta este modalitatea prin care scoatem aerul din pahar”, a spus Moody. Apoi a început să explice că mulți oameni încearcă să scoată păcatul din ei prin diferite metode neproductive. 
Textul din Galateni ne oferă o listă cu nouă virtuți duhovnicești. Pintr-o analiză sinceră ne dăm seama fiecare ce ne lipsește mai mult, însă dacă ne dorim transformarea caracterului lumesc într-unul duhovnicesc avem nevoie să fim umpluți de Duhul Sfânt.

Marie Nicu, pastor, Transilvania de. Sud

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Cum scoatem aerul din pahar 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! v