Trandafirul fără spini

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23)

În aceste versete se observă concluzia unei vieți trăite sub influența Duhului Sfânt. Cuvintele enumerate, consider că sunt cele mai frumoase cuvinte ale limbii române, pe care ni le dorim atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru. Chiar dacă nu le observăm la ceilalți, important este să ne rugăm să le putem trăi în viața noastră. Roadele acestea aleg să mi le imaginez ca un frumos trandafir, fiecare petală reprezentând o caracteristică atât de dorită. Dacă vreo petală lipsește, frumusețea florii este compromisă. Cu cât un trandafir este mai bogat în petale, cu atât este mai încântător. Cu cât vom încerca zilnic să le trăim cu atât vor decurge și altele, iar alături de acest trandafir se vor alătura și alții, formând un adevărat buchet, care nu poate lăsa indiferenți pe cei din jur. 
Roade enumerate în versetele de mai sus încheagă esența vieții.

Claudia Feier, Instructor Halmeu, Satu Mare

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video