Bunătatea

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23)

Dintre toate roadele Duhului Sfânt, care este preferata ta?  Să nu îmi spui că nu te-ai gândit niciodată?  Ai vrea să trăiești astăzi una din aceste roade?  De exemplu, bunătatea. Poți începe chiar acum.  Ea poate fi arătată față de părinți, bunici, frați, surori, prieteni, pisică, cățel… cred că ai înțeles… poate fi arătată oricui.  Iar atunci când o unești și cu dragostea, roada aceasta chiar va fi scoasă în evidență.  Care e diferența?  Cred că cel mai bine a spus-o o fetiță întrebată exact lucrul acesta de instructoarea ei. 
“Bunătatea”, a spus ea, “se vede atunci când îi ceri mamei o felie de pâine și ea ți-o întinde. Bunătatea cu dragoste este atunci când descoperi că felia primită nu este doar o felie de pâine, ci are pe ea și unt cu gem.”

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Azi te provoc, să te îmbraci cu bunătate pentru toți cei din jur.  Unul din autorii mei preferați a spus că “bunătatea e un limbaj pe care și cei fără auz îl pot auzii, și cei fără vedere îl pot vedea.”

Benjamin Stan

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Bunătatea - 2019. Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22-23) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.