Ce este un stăpân

Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt; sau va ținea la unul, și va nesocoti pe celălalt: Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona. (Matei 6:24)

V-aţi  întrebat  vreodată ce este un stăpân? Stăpânul este o persoană care deţine controlul asupra unei proprietăţi sau a unor afaceri. 
În  Matei 6,24 scrie ca nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Nu poţi să fii împărţit. Fie slujeşti unuia, fie slujeşti celuilalt.

Biblia ne descoperă doi stăpâni: unul este Dumnezeu, celălalt Mamona (Satana). Te-ai gândit vreodată de partea cui te afli? Pe cine iubeşti mai mult? Cu cine îţi petreci timpul tău? Către ce se îndreaptă privirea ta? La ce te gândeşti mai mult? Ce citeşti mai mult? Răspunsul la toate aceste întrebări te ajuta să descoperi cui îi slujeşti mai mult: lui Dumnezeu sau lui Mamona. 

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Revizuieşte-ţi viaţa chiar acum, şi ia o decizie clară pentru viitorul tău.  

Nu uita: Dumnezeu este alături de tine şi te va ajuta!

Laurenţiu Dimoiu, conducător club explo, Drăgăşani

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Ce este un stăpân - 2019. Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt; sau va ținea la unul, și va nesocoti pe celălalt: Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona. (Matei 6:24) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.