Alege bine!

  Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt; sau va ținea la unul, și va nesocoti pe celălalt: Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona. (Matei 6:24)

  Se spune că un bunic amerindian Cherokee, îi oferii următorul sfat nepotului său: “Fiecare om duce o luptă interioară.  Și asta pentru că în noi trăiesc doi lupi”.
  “Cum așa, doi lupi?”, a întrebat curios băiatul.  “Unul dintre ei este lupul rău.  El este frica, furia, invidia, supărarea, mândria, minciuna, lăcomia, trădarea și lauda.  Celălalt lup este binele.  El este bucuria, pacea, iubirea speranța, gingășia, milostenia, adevărul și credința.” a răspuns bunicul.

  “Și care e mai puternic, bunicule. Care învinge?” întrebă nepoțelul.

  “Învinge cel pe care îl hrănim!”

  Deseori și noi împărțim viața în două categori: spiritual și material.  Lucruri care au de a face cu Dumnezeu și celelalte.  Știai că Isus nu a făcut această distincție? Mai mult decât atât, deseori El spunea că atitudinea noastră față de cele materiale arată latura noastră spirituală.  

  Adică dacă ești o persoană spirituală, lucrul acesta va fi vizibil în viața de zi cu zi, și dacă ești o persoană materială, lucrul acesta se va vedea și în spiritualitatea ta.  Pericoul nu stă în faptul că  unul din lupi pierde, ci in faptul că “lupul” nehrănit moare.

  Cel mai bine alege astăzi să îi slujești lui Dumnezeu.

  Benjamin Stan

  Alege bine! - 2019. Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt; sau va ținea la unul, și va nesocoti pe celălalt: Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona. (Matei 6:24)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...