RESPECTĂ MARCAJUL

  Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”. (Ioan 14:6)

  Odată am fost într-o drumeție de o zi cu clubul de exploratori din localitatea mea. Traseul se anunța unul interesant și chiar așa a și fost: Pietrele Albe din masivul Vlădeasa. Dar ceea ce nu știam exact la început era cât de lung și de dificil urma să fie. A fost genul de traseu pe care nu îți poți permite nici o secundă să nu respecți marcajul. La un moment dat am ajuns în vârf pe o porțiune periculoasă și am început să ne întrebăm dacă aceea este direcția corectă. Și de data aceea ne-a salvat marcajul. Cu toate că a fost greu, până la urmă cel mai bun traseu a fost cel care era deja marcat.
  Mulți oameni visează și chiar își doresc să ajungă mai aproape la Dumnezeu. Astăzi există multe căi care promit că duc la Dumnezeu. Dar unul singur știe drumul corect: este Domnul Isus. El a trasat marcajul și ne-a dat un reper constant: propria sa persoană. Atâta timp cât suntem aproape de Domnul Isus, știm că suntem pe drumul corect. Tu cât de aproape vrei să fii de El astăzi? Alege-l pe El ca fiind reperul  vieții tale și vei descoperi că nu ai cum să te mai rătăcești!

  Simona Anca, Instructor Exploratori, Cluj-Napoca

  RESPECTĂ MARCAJUL - 2019. Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”. (Ioan 14:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...