Calea spre Tatăl

  Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”. (Ioan 14:6)

  În anii studenției, am urmat cursurile unei școli de ghizi montani, în cadrul Biroului de turism pentru Tineret. Într-o ocazie am fost rătăciți pe munte. Eram pe un pisc înalt, unde am fost acoperiți de ceață și nu aveam nici-un reper al punctelor cardinale. Ne era teamă să pornim la drum, fără repere. Știam că și ghizii instructori ne-au pierdut. Am trăit o noapte groaznică, din pricina frigului și a vremii cețoase. Simțeam că murim înainte de apariția zorilor. Greu a venit ziua prin ceața rece și lăptoasă. Unul dintre noi se smțea foarte rău. Nu mai știam pe ce parte a muntelui am urcat. A porni la întâmplare însemna a merge în prăpastie. Ceața putea ține zile în șir , dar noi nu mai puteam rezista încă o noapte frigului și umezelii înghețate. Când disperarea pusese stăpânire pe noi și unii începuseră a-și dori moarte decât chinurile frigului, un curent de aer a dat ceața la o parte și am zărit în depărtare crucea de pe vârful  Caraiman. Crucea ne-a arătat direcția salvatoare; drumul spre viață și adevăr. Isus prin acceptarea crucii a devenit pentru noi cale, adevăr și speranță. Urmăriți Crucea dacă vreți să ajungeți la Tatăl!

  Virgil Peicu, pastor

  Calea spre Tatăl - 2019. Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”. (Ioan 14:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...