Ce mai tare expediție

  Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”. (Ioan 14:6)

  Încă de mic copil, părinții mi-au povestit despre frumusețile universului și a raiului lui Dumnezeu. Îmi spuneau că voi avea aripi și un trup care va fi destul de rezistent să iasă în spațiu fără costum de protecție. Iar faptul că voi putea explora alte lumi din alte galaxii, mă fascinează și astăzi. Toate aceste gânduri au trezit în mine dorința de a cunoaște cât mai multe despre Dumnezeu și minunile lui. Ce crezi, am descoperit că Isus este singura cale prin care putem ajunge la Dumnezeu. Jertfa Sa pentru păcatul meu și al tău, a deschis un drum spre ceruri. Drum ce nu fusese deschis până atunci. Am descoperit că, de vreau să ajung acolo sus, trebuie să-l cunosc și să mă încred din toată inima în Isus, Master Ghid prin excelență. Te invit și pe tine să-L cunoști mai bine pe Isus. El este singura cale spre ceruri! Nu uita, ne așteaptă cea mai impresionantă expediție la care am participat vreodată!

  Eduart Tilihoi, Pastor de tineret Conferința Moldova

  Ce mai tare expediție - 2019. Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”. (Ioan 14:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Înțelepciunea care vine de Sus

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...