Toate drumurile duc la tine

  Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

  Nu trebuie să fii neapărat religios să constați că uneori ce ne intră pe o ureche, ne iese pe cealaltă. Așa suntem noi: auzim multe, spunem multe, dar facem puține. Ți s-a întâmplat? Și mie. Într-un fel, ori de câte ori facem așa, ne auto-sabotăm. Ce e de făcut atunci?

  Putem începe prin a ști foarte clar ceea ce vrem. Toți aceia care știu ce vor de la viață, iau deciziile mai ușor. Devine mai simplu să spui DA sau NU atunci când știi încotro te îndrepți. E o vorbă: Când nu știi ce vrei toate drumurile duc acolo. Adică nicăieri. Fără o țintă clară suntem condamnați la pribegie. Iar uneori lipsa de direcție ne poate costa foarte mult. Adu-ți aminte de israeliți: patruzeci de ani în pustie pentru că nu au știut ce vor. În final, Dumnezeu le spune: „Vă ajunge de când ocoliți muntele acesta.” Putem fi împlinitori ai Cuvântului dacă ne definim foarte clar ceea ce vrem. Și ca să închei, adu-ți aminte ce spunea David: „Am necurmat pe Domnul înaintea ochilor mei: când este El la dreapta mea, nu mă clatin.” (Psalmul 16:8)

  Robert Lungu, pastor

  Toate drumurile duc la tine - 2019. Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...