Cu ceasul la cumpărături

  Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

  Suntem leneși și mincinoși. Sună dur și nu ai vrea să crezi asta?
  Sunt leneșă când nu îmi pasă, sunt leneșă când sunt ignorantă, sunt leneşă când nu ascult, sunt leneșă când stau pe margine și nu mă implic, sunt leneșă. Și mai rău decât atât, este că mereu găsesc o scuză bună sau mai mult, uneori nu sunt leneșă să îmi găsesc explicații încât nici măcar să nu mă simt vinovată pentru lucrurile astea.

  De multe ori suntem farisei. Pentru că ne facem norma şi nimic mai mult. Citesc din Biblie în fiecare dimineață dar mă uit urât la oamenii care se înghesuie în mine în autobuz, mă rog şi apoi mă cert cu fratele meu şi lista poate continua. Ne înșelăm singuri, considerând că dacă ne ţinem de unele obiceiuri, e de ajuns. Poate ar trebui să ascultăm mai mult şi să facem mai mult.

  Era vineri seara, mai aveam 5 minute până când soarele apunea şi după o zi plină de alergături, eram în supermarket. Urma rândul meu când un domn în vârstă a sosit lângă mine. Primul gând a fost să îl las înaintea mea. Însă foarte repede a apărut şi un alt gând. Dacă îl voi lăsa, va apune soarele înainte ca eu să plătesc. Şi nu l-am lăsat. Am reuşit să plătesc chiar cu 2 minute înainte să apună soarele. Dar nu m-am simţit deloc mai bine. Nu e de ajuns să ne facem norma.

  Ciutan Iosana Miriam, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Cu ceasul la cumpărături - 2019. Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...