Cu ceasul la cumpărături

Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

Suntem leneși și mincinoși. Sună dur și nu ai vrea să crezi asta?
Sunt leneșă când nu îmi pasă, sunt leneșă când sunt ignorantă, sunt leneşă când nu ascult, sunt leneșă când stau pe margine și nu mă implic, sunt leneșă. Și mai rău decât atât, este că mereu găsesc o scuză bună sau mai mult, uneori nu sunt leneșă să îmi găsesc explicații încât nici măcar să nu mă simt vinovată pentru lucrurile astea.

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

De multe ori suntem farisei. Pentru că ne facem norma şi nimic mai mult. Citesc din Biblie în fiecare dimineață dar mă uit urât la oamenii care se înghesuie în mine în autobuz, mă rog şi apoi mă cert cu fratele meu şi lista poate continua. Ne înșelăm singuri, considerând că dacă ne ţinem de unele obiceiuri, e de ajuns. Poate ar trebui să ascultăm mai mult şi să facem mai mult.

Era vineri seara, mai aveam 5 minute până când soarele apunea şi după o zi plină de alergături, eram în supermarket. Urma rândul meu când un domn în vârstă a sosit lângă mine. Primul gând a fost să îl las înaintea mea. Însă foarte repede a apărut şi un alt gând. Dacă îl voi lăsa, va apune soarele înainte ca eu să plătesc. Şi nu l-am lăsat. Am reuşit să plătesc chiar cu 2 minute înainte să apună soarele. Dar nu m-am simţit deloc mai bine. Nu e de ajuns să ne facem norma.

Ciutan Iosana Miriam, Intructor exploratori, Tr.Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cu ceasul la cumpărături - 2019. Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.