Cu ceasul la cumpărături

  Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

  Suntem leneși și mincinoși. Sună dur și nu ai vrea să crezi asta?
  Sunt leneșă când nu îmi pasă, sunt leneșă când sunt ignorantă, sunt leneşă când nu ascult, sunt leneșă când stau pe margine și nu mă implic, sunt leneșă. Și mai rău decât atât, este că mereu găsesc o scuză bună sau mai mult, uneori nu sunt leneșă să îmi găsesc explicații încât nici măcar să nu mă simt vinovată pentru lucrurile astea.

  De multe ori suntem farisei. Pentru că ne facem norma şi nimic mai mult. Citesc din Biblie în fiecare dimineață dar mă uit urât la oamenii care se înghesuie în mine în autobuz, mă rog şi apoi mă cert cu fratele meu şi lista poate continua. Ne înșelăm singuri, considerând că dacă ne ţinem de unele obiceiuri, e de ajuns. Poate ar trebui să ascultăm mai mult şi să facem mai mult.

  Era vineri seara, mai aveam 5 minute până când soarele apunea şi după o zi plină de alergături, eram în supermarket. Urma rândul meu când un domn în vârstă a sosit lângă mine. Primul gând a fost să îl las înaintea mea. Însă foarte repede a apărut şi un alt gând. Dacă îl voi lăsa, va apune soarele înainte ca eu să plătesc. Şi nu l-am lăsat. Am reuşit să plătesc chiar cu 2 minute înainte să apună soarele. Dar nu m-am simţit deloc mai bine. Nu e de ajuns să ne facem norma.

  Ciutan Iosana Miriam, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Cu ceasul la cumpărături - 2019. Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...