Cedeză trecerea!

  Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

  Cu siguranță ziua de 24 mai va rămâne în istoria vieții lui Petre Gabor, una în care totul a depins de două reguli. Pe una a respect-o iar pe cealaltă nu. Accidentul rutier în care a fost implicat s-a datorat nerespectării semnului cedează trecerea la intrarea într-o intersecție cu sens giratoriu. La impactul cu un TIR care circula regulamentar a fost aruncat din șaua motocicletei pe care o conducea, în mijlocul șoselei lovindu-se puternic la cap. Din fericire, în momentul producerii acestui accident, nea Petre avea pe cap casca de protecție. Această regulă banală i-a salvat viața. În Iacov 1:22, scrie: „Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri.” Înșelarea ține de faptul că auzirea Cuvântului lui Dumnezeu nu poate face ceea ce trebuie să facem noi. Cuvântul va fi cu adevărat de folos doar în momentul în care dorim să-L punem în aplicare. Îți doresc o zi care să rămână în istoria vieții tale ca una în care L-ai ascultat pe Dumnezeu.

  Eduart Tilihoi, Pastor de tineret Conferința Moldova

  Cedeză trecerea! - 2019. Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Neîncetat

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...