Cedeză trecerea!

  Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

  Cu siguranță ziua de 24 mai va rămâne în istoria vieții lui Petre Gabor, una în care totul a depins de două reguli. Pe una a respect-o iar pe cealaltă nu. Accidentul rutier în care a fost implicat s-a datorat nerespectării semnului cedează trecerea la intrarea într-o intersecție cu sens giratoriu. La impactul cu un TIR care circula regulamentar a fost aruncat din șaua motocicletei pe care o conducea, în mijlocul șoselei lovindu-se puternic la cap. Din fericire, în momentul producerii acestui accident, nea Petre avea pe cap casca de protecție. Această regulă banală i-a salvat viața. În Iacov 1:22, scrie: „Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri.” Înșelarea ține de faptul că auzirea Cuvântului lui Dumnezeu nu poate face ceea ce trebuie să facem noi. Cuvântul va fi cu adevărat de folos doar în momentul în care dorim să-L punem în aplicare. Îți doresc o zi care să rămână în istoria vieții tale ca una în care L-ai ascultat pe Dumnezeu.

  Eduart Tilihoi, Pastor de tineret Conferința Moldova

  Cedeză trecerea! - 2019. Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...