Darul

Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Poate ai primit deja o Biblie de la mama,de la tata sau de la bunica. Biblia mea, primită de la bunica pe când aveam 5-6 ani, avea coperți moi,roșii și a fost cadoul mult așteptat pentru că ea și mătușile mele aveau fiecare câte o Biblie. A fost o vreme când oamenii, deși își doreau o Biblie a lor, nu o puteau avea pentru că le era interzis. Dumnezeu S-a asigurat că Scriptura va ajunge în casele tuturor acelora care doreau să Îl cunoască pe El. Astfel, în 1456 germanul Johannes Gutenberg inventează „tiparul mobil”. Literele realizate de el arătau ca și cele scrise de mână, pentru că oamenii erau obișnuiți doar cu astfel de litere.  Prima carte tipărită a fost Biblia.
Te invit să citești zilnic Scriptura, pentru că ea ne ajută să avem o gândire corectă. Aceasta ne conduce la sentimente corecte care fac ca deciziile luate să fie corecte. Așa vom  ajunge să acționăm corect, formându-ne obiceiuri corecte care ajută la construirea  caracterului așa cum ne învață Tatăl Ceresc.

Ionela Fodor – ghid asistent

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Darul - 2019. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumneze pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.