Milionar din citit

  Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

  Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.  2 Timotei 3:16-17
  Îți place să citești? Nu, nu mă refer la subtitrări…ci la cărți! Dacă cineva te-ar plăti, ai citi?

  Arlo povestește cum a înțeles el importanța unei cărți speciale. La nunta lui, a primit cadou de la bunicul său o Biblie scumpă din piele cu numele lui și al soției lui imprimate auriu pe copertă. După ce a văzut ce este, a pus Biblia înapoi în cutie și nu a mai deschis-o. Dar câteva luni bune după nuntă, bunicul tot întreba dacă i-a plăcut Biblia. El și soția au scris o scrisoare frumoasă de mulțumire bunicului, ba chiar i-au mulțumit și personal…dar cumva bunicul nu îi lăsa să mintă, și continua să îi întrebe dacă le place Biblia.

  Într-un final, Arlo a devenit curios și a luat Biblia să o citească. Nu îi venea să creadă – când a deschis-o, a observat că bunicul îi pusese 20 de dolari la începutul cărții Geneza și la începutul fiecărei cărți … peste 1300 de dolari. Acum înțelegea de ce bunicul tot insista, știa că el nu va găsi banii dacă nu citește Biblia!

  Biblia te poate îmbogăți, deschide-o și bucură-te de comoară!

  Bobi Ciocarlan, instructor exploratori, pastor tineret Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dacă ne mărturisim păcatele…

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...