Milionar din citit

Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.  2 Timotei 3:16-17
Îți place să citești? Nu, nu mă refer la subtitrări…ci la cărți! Dacă cineva te-ar plăti, ai citi?

Arlo povestește cum a înțeles el importanța unei cărți speciale. La nunta lui, a primit cadou de la bunicul său o Biblie scumpă din piele cu numele lui și al soției lui imprimate auriu pe copertă. După ce a văzut ce este, a pus Biblia înapoi în cutie și nu a mai deschis-o. Dar câteva luni bune după nuntă, bunicul tot întreba dacă i-a plăcut Biblia. El și soția au scris o scrisoare frumoasă de mulțumire bunicului, ba chiar i-au mulțumit și personal…dar cumva bunicul nu îi lăsa să mintă, și continua să îi întrebe dacă le place Biblia.

Într-un final, Arlo a devenit curios și a luat Biblia să o citească. Nu îi venea să creadă – când a deschis-o, a observat că bunicul îi pusese 20 de dolari la începutul cărții Geneza și la începutul fiecărei cărți … peste 1300 de dolari. Acum înțelegea de ce bunicul tot insista, știa că el nu va găsi banii dacă nu citește Biblia!

Biblia te poate îmbogăți, deschide-o și bucură-te de comoară!

Bobi Ciocarlan, instructor exploratori, pastor tineret Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video