Milionar din citit

  Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

  Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.  2 Timotei 3:16-17
  Îți place să citești? Nu, nu mă refer la subtitrări…ci la cărți! Dacă cineva te-ar plăti, ai citi?

  Arlo povestește cum a înțeles el importanța unei cărți speciale. La nunta lui, a primit cadou de la bunicul său o Biblie scumpă din piele cu numele lui și al soției lui imprimate auriu pe copertă. După ce a văzut ce este, a pus Biblia înapoi în cutie și nu a mai deschis-o. Dar câteva luni bune după nuntă, bunicul tot întreba dacă i-a plăcut Biblia. El și soția au scris o scrisoare frumoasă de mulțumire bunicului, ba chiar i-au mulțumit și personal…dar cumva bunicul nu îi lăsa să mintă, și continua să îi întrebe dacă le place Biblia.

  Într-un final, Arlo a devenit curios și a luat Biblia să o citească. Nu îi venea să creadă – când a deschis-o, a observat că bunicul îi pusese 20 de dolari la începutul cărții Geneza și la începutul fiecărei cărți … peste 1300 de dolari. Acum înțelegea de ce bunicul tot insista, știa că el nu va găsi banii dacă nu citește Biblia!

  Biblia te poate îmbogăți, deschide-o și bucură-te de comoară!

  Bobi Ciocarlan, instructor exploratori, pastor tineret Conferința Muntenia

  Milionar din citit - 2019. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...