Maniere regale

  Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

  Știi o țară care a avut sau are în fruntea ei o familie regală? Să presupunem că ești invitat la casa regală a unei țări. Urmează să participi la un dineu oficial, și vei sta alături de regină, de prinți și prințese. După cum știi probabil, la casa regală nu te poți duce cum vrei, nu poți face ce vrei. Există anumite protocoale care trebuiesc respectate. Ți-ar plăcea să ai un ghid care să te învețe tot ce trebuie să știi, astfel încât să nu faci nici o greșeală?
  Astăzi vreau să îți spun că exista o astfel de invitație chiar pe numele tău. Mai mult decât atât, tu faci parte din cea mai mare familie regală, regele fiind chiar Tatăl tău. Curând va trebui să stai la masă cu El, însă pentru aceasta trebuie să te pregătești încă de pe acum. Dacă ai nevoie de ajutor, îți recomand un Ghid foarte bun care poartă chiar semnătura Împăratului, căci dorește mult să cineze cu tine. Ghidul te va învăța cum să trăiești, te va mustra când greșești, te va ajuta să îndrepți ce nu este bine, îți va da înţelepciune să știi cum să te pregătești, ca să poți fi “desăvârșit și cu totul destoinic în orice lucrare bună”. 

  Consultă zilnic Ghidul și aplică ce îți spune! Doar așa vei fi pregătit.

  P.S. – Ghidul e Biblia.

  Beni Ţepuş, conducător club explo, Alexandria 1

  Maniere regale - 2019. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...