Maniere regale

  Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

  Știi o țară care a avut sau are în fruntea ei o familie regală? Să presupunem că ești invitat la casa regală a unei țări. Urmează să participi la un dineu oficial, și vei sta alături de regină, de prinți și prințese. După cum știi probabil, la casa regală nu te poți duce cum vrei, nu poți face ce vrei. Există anumite protocoale care trebuiesc respectate. Ți-ar plăcea să ai un ghid care să te învețe tot ce trebuie să știi, astfel încât să nu faci nici o greșeală?
  Astăzi vreau să îți spun că exista o astfel de invitație chiar pe numele tău. Mai mult decât atât, tu faci parte din cea mai mare familie regală, regele fiind chiar Tatăl tău. Curând va trebui să stai la masă cu El, însă pentru aceasta trebuie să te pregătești încă de pe acum. Dacă ai nevoie de ajutor, îți recomand un Ghid foarte bun care poartă chiar semnătura Împăratului, căci dorește mult să cineze cu tine. Ghidul te va învăța cum să trăiești, te va mustra când greșești, te va ajuta să îndrepți ce nu este bine, îți va da înţelepciune să știi cum să te pregătești, ca să poți fi “desăvârșit și cu totul destoinic în orice lucrare bună”. 

  Consultă zilnic Ghidul și aplică ce îți spune! Doar așa vei fi pregătit.

  P.S. – Ghidul e Biblia.

  Beni Ţepuş, conducător club explo, Alexandria 1

  Maniere regale - 2019. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...