Zi de zi

Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

George Mueller, după ce a citit Biblia de o sută de ori, a făcut o mărturisire impresionantă cu privire la citirea ei. „Privesc ca o pierdere mare orice zi în care nu am avut timp să citesc Cuvântul Domnului. Prietenii îmi spun că sunt atât de multe lucruri de făcut într-o zi, atâția oameni de întâlnit încât nu mai rămâne timp pentru studiul Scripturii. Timp de 50 de ani nu îmi aduc aminte de nicio zi în care să nu fi citit Biblia. Regula în viața mea a fost ca niciodată să nu încep ziua fără să stau de vorbă cu Dumnezeu prin intermediul Cuvântului Său.” 
Ce loc ocupă pentru tine citirea Bibliei? Este Biblia o prioritate pentru tine? Cuvântul lui Dumnezeu este plin de putere și înțelepciune și toți cei care ajung să aprofundeze cunoașterea de Dumnezeu devin oameni destoinici pentru orice lucrare bună.

Marie Nicu, pastor,Transilvania de. Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Zi de zi - 2019. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.