Pitcairn

  Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

  Poate ai auzit despre corabia britanică Bounty. După șase luni în Tahiti, pe 28 Aprilie, 1789, Fletcher Christian a condus o revoltă care l-a înlăturat pe căpitanul William Bligh și susținătorii săi, lăsându-i pe aceștia într-o barcă de salvare în mijlocul oceanului Pacific.
  După revoltă, corabia s-a întors în Tahiti, unde au rămas o parte din marinari, în timp ce ceilalți împreună cu un grup de băștinași au plecat spre insula nelocuită Pitcairn.  Acolo după ce au ars corabia, grupul s-a pus pe rele.  Alcoolul, crimele și boala au răpus toți bărbații în afară de unul: John Adams.  

  Printre lucrurile luate de pe corabie, John Adams a găsit o Biblie.  Citind-o, mesajul ei l-a condus spre Dumnezeu, după care a început să învețe și femeile rămase împreună cu copiii lor.  Mesajul Bibliei a schimbat viața lor atât de mult încât peste 20 de ani, în 1808 când corabia Topas a ajuns pe insulă a găsit o societate de creștini trăind în pace și liniște unii cu alții, fără crime, boli, și în mod special fără urmă de răzvrătire în inima lor.  Și astăzi Biblia aceea este afișată în Biserica Adventistă de pe Pitcairn ca un monument al puterii transformatoare al Cuvântului lui Dumnezeu.  Lasă-L și tu pe Dumnezeu să schimbe viața ta, trăind învățăturile Bibliei.

  Benjamin Stan

  Pitcairn - 2019. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...