Sequoia

Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Pe versanții munților din California cresc cei mai înalți copaci de pe planetă, din specia Sequoia gigantea. Este un conifer cu lemnul de culoare roșcată, cu un trunchi uriaș, ce poate atinge 120-130 m, circumferința la bază putând depăși 50 m. Pentru a susține un astfel de uriaș, rădăcinile sale sunt impresionante: 2-3 m grosime și 50-60 m lungime, ele înfigându-se în solul superficial sau în crăpăturile stâncilor. Copacul nu arde, nu putrezește și nici nu e atacat de insecte sau de ciupercile parazite. „Platoșa” de coajă arde doar superficial. Focul îi e de fapt un aliat și nu un dușman. Asemenea arborelui gigant sunt toți cei care i-au drept călăuză Biblia. În ea vor găsi acele învățături care îi vor crește din punct de vedere spiritual, vor primi înțelepciune cum să fie drepți, iar Domnul Isus îi va face rezistenți la focul încercărilor. Nu aștepta! Astăzi este cel mai bun moment să începi să studiezi Scriptura!

Eduart Tilihoi, Pastor de tineret Conferința Moldova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Sequoia - 2019. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.