CEI MAI BUNI ANTRENORI

Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)

Am citit de curând biografia unui sportiv renumit. Unul dintre lucrurile care m-au impresionat a fost respectul profund pe care îl purta antrenorilor săi, mai mulți de-a lungul carierei sale sportive. Indiferent de stilul de antrenament, mai sever sau mai relaxat, nu și-a permis niciodată să iasă din cuvântul lor pentru că avea încredere în bunele lor intenții și experiența lor sportivă.
Părinții sunt antrenorii noștrii cei mai buni pe care Dumnezeu ni-i i-a dăruit de la începutul drumului nostru în viață. Pe lângă experiența lor bogată de viață, nu ne putem îndoi de dragostea lor față de noi. De aceea putem avea încredere în ei. Pot fi momente în care nu înțelegem sau nu ne place ce spun ei, dar putem fi siguri că ei știu mai bine decât noi ce este bine. 

Mulțumește-i lui Dumnezeu astăzi pentru părinții pe care ți-i i-a dăruit și ascultă-i chiar dacă anumite lucruri nu-ți plac. Vei vedea că ei  știu mai bine care este alegerea corectă.

Beniamin Anca, Pastor – Instructor Exploratori, Cluj-Napoca

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video