CEI MAI BUNI ANTRENORI

  Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)

  Am citit de curând biografia unui sportiv renumit. Unul dintre lucrurile care m-au impresionat a fost respectul profund pe care îl purta antrenorilor săi, mai mulți de-a lungul carierei sale sportive. Indiferent de stilul de antrenament, mai sever sau mai relaxat, nu și-a permis niciodată să iasă din cuvântul lor pentru că avea încredere în bunele lor intenții și experiența lor sportivă.
  Părinții sunt antrenorii noștrii cei mai buni pe care Dumnezeu ni-i i-a dăruit de la începutul drumului nostru în viață. Pe lângă experiența lor bogată de viață, nu ne putem îndoi de dragostea lor față de noi. De aceea putem avea încredere în ei. Pot fi momente în care nu înțelegem sau nu ne place ce spun ei, dar putem fi siguri că ei știu mai bine decât noi ce este bine. 

  Mulțumește-i lui Dumnezeu astăzi pentru părinții pe care ți-i i-a dăruit și ascultă-i chiar dacă anumite lucruri nu-ți plac. Vei vedea că ei  știu mai bine care este alegerea corectă.

  Beniamin Anca, Pastor – Instructor Exploratori, Cluj-Napoca

  CEI MAI BUNI ANTRENORI - 2019. Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...