CEI MAI BUNI ANTRENORI

Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)

Am citit de curând biografia unui sportiv renumit. Unul dintre lucrurile care m-au impresionat a fost respectul profund pe care îl purta antrenorilor săi, mai mulți de-a lungul carierei sale sportive. Indiferent de stilul de antrenament, mai sever sau mai relaxat, nu și-a permis niciodată să iasă din cuvântul lor pentru că avea încredere în bunele lor intenții și experiența lor sportivă.
Părinții sunt antrenorii noștrii cei mai buni pe care Dumnezeu ni-i i-a dăruit de la începutul drumului nostru în viață. Pe lângă experiența lor bogată de viață, nu ne putem îndoi de dragostea lor față de noi. De aceea putem avea încredere în ei. Pot fi momente în care nu înțelegem sau nu ne place ce spun ei, dar putem fi siguri că ei știu mai bine decât noi ce este bine. 

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Mulțumește-i lui Dumnezeu astăzi pentru părinții pe care ți-i i-a dăruit și ascultă-i chiar dacă anumite lucruri nu-ți plac. Vei vedea că ei  știu mai bine care este alegerea corectă.

Beniamin Anca, Pastor – Instructor Exploratori, Cluj-Napoca

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

CEI MAI BUNI ANTRENORI - 2019. Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)Am citit de curând biografia unui sportiv renumit pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.