Surpriza

  Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)

  Nu avea să privească decât cu îngrijorare atunci când și-a văzut băieții trecând prin fața bucătăriei cu câte un ciocan în mână și cuie.   Ambii chicoteau și șușoteau.  Dar nu s-a auzit nici un ciocan.  Peste 10 minute și-a văzut din nou băieții intrând în camera lor cu o scară.  
  Peste minute fiul ei cel mare a întrebat-o: “Mamă, avem cumva niște funie?”.  “Funie? Nu.  Pentru ce vă trebuie funia?”  “Doar așa.”  “Ce faceți voi?”, întrebă mama.  “Nimic”, zise el în timp ce plecă în grabă din bucătărie. 

  Deja în mintea mamei erau aprinse toate beculețe de avarii.  Așa că s-a îndreptat spre camera lor.  Dar a găsit ușa închisă, și când a încercat să o deschidă, a descoperit că era încuiată.

  “Ce faceți voi acolo?” a întrebat ea în timp ce bătea la ușă.  

  Răspunsul primit de dincolo de ușă?  “Nimic.”

  “Vreau să văd. Deschide-ți ușa acum!” a spus mama. În câteva clipe auzi cum se descuie ușa.

  Intrând, mama a fost întâmpinată de zâmbetul uriaș al celor băieți, și de strigătul lor: “SURPRIZĂ!”  În mâini țineau o cutie, ambalată băiețește.  “LA MULȚI ANI, MAMĂ!”

  “Dar ciocanele, cuiele, scara și funia?  Ce era cu ele?”, întrebă mama.

  “O mamă, acelea erau doar de decor.”

  Sigur ai primit multe sfaturi despre cum să asculți părinții săptămâna aceasta. Al meu este acesta: Fă o surpriză plăcută părinților tăi. Ceva care să le arate cât de mult îi prețuiești.

  Benjamin Stan

  Surpriza - 2019. Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...