Pe aripi de vultur

  Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)

  Ca să-și învețe puii să zboare, vulturii se depărtează de cuibul lor din vârful stâncilor, și de la o distanță destul de mare îi cheamă să vină în zbor. De cele mai multe ori, această metodă funcționează foarte bine, iar puii suficient de dezvoltați își desfac aripile și își iau zborul înspre înălțimi. Însă în unele cazuri, puii își dau drumul în gol iar aripile lor nu-i ajută să planeze. Când se întâmplă acest lucru, unul din părinți pornește ca o săgeată înspre el. În cădere își strânge aripile pentru a câștiga o viteză cât mai mare, iar după ce a trecut de pui, își deschide aripile pentru ca acesta să aterizeze pe spatele lui, evitând tragedia. La vârsta adolescenței, la fel ca tine, credeam că mă pricep „să zbor” singur. Însă nu de puține ori, când eram aproape să fiu strivit de propriile alegeri, părinții mei erau lângă mine și atenuau căderea cu dragostea lor. Fără să-mi dau seama, iubirea lor necondiționată mă pregătea pentru cea mai frumoasă călătorie. Acum părinții nu mai sunt lângă mine, însă le voi fi mereu recunoscător pentru valorile și suportul pe care mi l-au dat. Asemenea Apostolului Pavel, vă dau un sfat: „ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului.” Coloseni 3:20

  Eduart Tilihoi, Pastor de tineret Conferința Moldova

  Pe aripi de vultur - 2019. Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. (Coloseni 3:20)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...