Inima

Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)

Inima bate de 110000/zi; 40 milioane de ori/an; 3,5 miliarde de ori pe viață! Inima este centrul vieții dăruit de Dumnezeu. În ea se află însăși viața noastră fizică. Fără inimă, viața pur și simplu nu poate exista. Și tot inima este centrul vieții spirituale. În cartea Proverbelor citim că trebuie să “ne păzim inima mai presus de orice căci din ea ies izvoarele vieții” – atât inima  fizică, cât și cea spirituală. Inima ne dictează acțiunile și reflectă faptul că Hristos este sau nu centrul vieții noastre. De aceea, este foarte important să-I cerem lui Dumnezeu să înnoiască  permanent inimile noastre.
Nelson Mandela spunea: “Un cap bun și o inimă bună sunt întotdeauna o formidabilă combinație”.

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

 Fă chiar azi o evaluare a stării inimii tale! Este ea așa cum trebuie sau ai nevoie de o restaurare din partea lui Dumnezeu? Cere-I lui Dumnezeu să-ți înnoiască inima și ia-ți angajamentul ca El să rămână în centrul inimii tale.

Leia Mălan – masterghid

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Inima - 2019. Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)Inima bate de 110000/zi; 40 milioane de ori/an; 3,5 miliard pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.