Altă inimă

Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)

Ca mulți dintre noi, regele David ajunge în situația să păcătuiască. Vine înaintea lui Dumnezeu cerând două lucruri: o inimă curată și un duh nou. În prezența Sa devii conștient de calitatea inimii tale. La zidirea inimii tale ești chemat să fii partener cu Dumnezeu și clipă de clipă să mai adaugi o cărămidă la caracterul tău. Acesta va fi testat în relația pe care o ai cu semenii: părinții, frații, colegii, profesorii.  La finalizarea lucrării, Maestrul va da ok-ul.
Un duh nou poate fi pus și într-o inimă mai puțin curată, dar asemenea unui foc de paie, trece repede. Însă un duh statornic, nu poate fi așezat decât într-o inimă nouă. 

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Nu putem să ne facem singuri rost de o inimă curată și nici statornicia nu ne este la îndemână, dar ne pot fi oferite în dar de Marele Creator. David Îi cere să îi fie zidită inima curată pentru a nu o pierde ușor iar Dumnezeu răspunde bucuros la o astfel de solicitare.

Isus este pregătit să așeze o nouă cărămidă în caracterul tău. Tu ce ai în mână azi?

Geo Mogheri, pastor, Transilvania de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Altă inimă - 2019. Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)Ca mulți dintre noi, regele David ajunge în situația să păc pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.