Constructorul

  Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)

  Suntem obişnuiţi să construim case, să înălţăm turnuri, să ridicăm edificii măreţe care să fie o încântare pentru cei din jur, atât prin frumuseţe cât şi prin utilitatea lor, însă cine dintre oameni poate fi priceput în zidirea de inimi noi? Stăpânim cu pricepere rodul înţelepciunii şi al mâinilor noastre, însă rămânem neputincioşi la a crea viaţă! 
  Sunt medici destoinici, capabili să transplanteze inimi, să le deschidă şi apoi să le închidă, prelungind viaţă celor în suferinţă, însă câţi dintre ei pot crea o inimă? Câţi dintre ei pot schimba trăirile şi emoţiile unui om? Cine poate stăpâni gândurile şi poate aduce linişte? 

  Un singur Maestru poate ,,zidi”, inimi, şi nu orice fel de inimi, ci unele curate, neatinse de defecte. Numai El poate aduce un Spirit nou, înlăturând total lucrurile vechi care ne-au stăpânit. 

  Singur El este Reformatorul care zideşte, aduce şi statorniceşte sentimentele cele mai pure şi mai nobile în noi pentru a ne transforma în edificii de preţ! Ia-ţi astăzi timp şi gândeşte-te câtă nevoie ai de reînnoire! Ce necesar îţi este un spirit nou, un tonus sfânt şi curat!

  Elvira Rusin Ion, părinte, Cervenia

  Constructorul - 2019. Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...