O inimă nouă

  Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)

  Cuvinte urâte, mincinoase, jignitoare, poate chiar criminale.  Gesturi urâte, spate întors, ochi dați peste cap. Răzvrătire, încăpățânare, acte de violență.  Ce au toate acestea în comun?
  “Căci din prisosul inimii vorbește gura…”  Câtă dreptate.  Problema e că nu e nimic premeditat (sper), dar te-ai trezit vorbind, sau făcând.  Și doar tu știi cât de mult îți pare rău.  Doar tu cunoști lupta ta interioară?

  Te-ai rugat vreodată pentru un transplat de inimă?  Nu unul din acela pentru care e necesară spitalizarea, ci unul din acela pe care îl poate face doar Dumnezeu.  

  Și David avea o problemă a inimii.  Așa că s-a plecat pe genunchi înaintea lui Dumnezeu și s-a rugat pentru un transplant.  Și-a mărturisit păcatele, și-a recunoscut greșelile cât și nevoia sa de Dumnezeu și a cerut iertare.  Defapt, dacă vrei să citești Psalmul 51, vei vedea că deasupra lui scrie tot: Un psalm al lui David. Către mai mare cântăreților. Un Psalm creat de David după vizita lui Natan, pentru că David păcătuise cu Batșeba.

  Îmi place că Dumnezeu i-a răspuns.  Și știi ceva, de abia așteaptă să îți răspundă și ție.

  Benjamin Stan

  O inimă nouă - 2019. Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...