O inimă nouă

  Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)

  Cuvinte urâte, mincinoase, jignitoare, poate chiar criminale.  Gesturi urâte, spate întors, ochi dați peste cap. Răzvrătire, încăpățânare, acte de violență.  Ce au toate acestea în comun?
  “Căci din prisosul inimii vorbește gura…”  Câtă dreptate.  Problema e că nu e nimic premeditat (sper), dar te-ai trezit vorbind, sau făcând.  Și doar tu știi cât de mult îți pare rău.  Doar tu cunoști lupta ta interioară?

  Te-ai rugat vreodată pentru un transplat de inimă?  Nu unul din acela pentru care e necesară spitalizarea, ci unul din acela pe care îl poate face doar Dumnezeu.  

  Și David avea o problemă a inimii.  Așa că s-a plecat pe genunchi înaintea lui Dumnezeu și s-a rugat pentru un transplant.  Și-a mărturisit păcatele, și-a recunoscut greșelile cât și nevoia sa de Dumnezeu și a cerut iertare.  Defapt, dacă vrei să citești Psalmul 51, vei vedea că deasupra lui scrie tot: Un psalm al lui David. Către mai mare cântăreților. Un Psalm creat de David după vizita lui Natan, pentru că David păcătuise cu Batșeba.

  Îmi place că Dumnezeu i-a răspuns.  Și știi ceva, de abia așteaptă să îți răspundă și ție.

  Benjamin Stan

  O inimă nouă - 2019. Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! (Psalmi 51:10)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...